Rubén Sobrino no debutarà aquest dissabte al camp de l'Oviedo. Pablo Machín ha confirmat que el davanter encara no està en condicions de viatjar, pel que el seu debut amb la samarreta blanc-i-vermella haurà d'esperar. «Haurem d'esperar per veure'l a un nivell òptim. Encara li queda per ser el gran davanter que va demostrar ser al Ponferradina», ha explicat l'entrenador, afegint també que «tal i com està és difícil que ara ens pugui aportar coses. A més, no m'agrada fer jugar a la gent que no pot gaudir al damunt del camp».

Machín també ha confirmat que no podrà comptar amb el lesionat Borja García ni tampoc amb Aday Benítez, mentre que ha revelat que jugadors com Àlex Granell i Javi Álamo han treballat a mig gas per culpa d'unes molèsties. En el cas del canari, no serà fins demà quan es decidirà si el de Gáldar viatja o no cap a terres asturianes. «Té problemes al menisc i s'ha de tractar. S'han de valorar moltes coses. Si ell vol assumir riscos i aguantar el dolor, viatjarà. No està descartat, però s'ha d'estudiar el seu cas».

A banda d'elogiar l'Oviedo («un gran equip amb una afició entregada que està dissenyat per pujar com abans millor a Primera», ha dit), Machín ha reconegut també que el Girona «sortirà a guanyar» al Nuevo Tartiere i que ni ell ni tampoc els seus davanters estan «obsessionats» per encadenar dos partits de Lliga sense veure porteria.