"L'equip ha competit molt bé, ens hem refet a l'adversitat". Machín, molt content després de la victòria al Carlos Tartiere, va assegurar que "després de l'expulsió d'Alcaraz, amb el resultat a favor, és normal que ens apretessin, però hem aguantat molt bé en defensa". Tot i l'inici de lliga irregular de l'equip, sumant menys punts dels esperats, l'entrenador del Girona va considerar que "la imatge d'Oviedo és similar a la dels altres partits. Avui hem anat una mica més enllà i hem aconseguit finalitzar dues ocasions. Estic molt satisfet pel resultat i pel treball de l'equip davant un equip que té una afició que apreta molt fort".

L'equip va aconseguir emportar-se la victòria gràcies a un gol de Mata. "Li vaig dir abans del partit que no s'obsessionés. Valoro moltes altres coses que fa en els partits, li vaig dir que el gol arribaria i ha arribat". A la jugada del gol de Mata, l'altre gran protagonista va ser Javi Álamo, que podria ser operat del menisc en els propers dies. "És d'agrair la implicació d'un jugador que acaba d'arribar i que ha jugat el partit tocat".

Amb el marcador a favor i jugant amb un jugador menys a causa de l'expulsió de Rubén Alcaraz, el Girona va haver de mostrar la seva millor cara a nivell defensiu. "Hem defensat molt bé, hem estat un equip molt sòlid. Amb el marcador a favor hem estat molt segurs en defensa i no hem passat excessives dificultats a camp rival i amb un jugador menys". El partit a Oviedo va ser molt intens i els gironins ja estaven avisats d'això. Machín no va estalviar elogis i va insistir en el fet que "hem competit molt bé". Això sí, el Girona va haver de patir fins al final, degut al desencert a l'hora d'anotar un tercer gol que els hagués donat la "tranquil·litat definitiva" demostrant que, tal com tornava a assegurar Machín, "cada punt que s'aconsegueix a la Segona Divisió és molt treballat i patit".

Amb l'expulsió d'Alcaraz, el tècnic sorià donava entrada a Pol Llonch, un altre migcampista, en comptes de l'exjugador del Llagostera Alcalá, que tal com estava el partit, hagués pogut anar bé per tallar les pilotes aèries. Machín ho va argumentar assegurant que "Llonch és un home molt intens que ens dóna molta capacitat per pressionar més, és més dinàmic. M'ha semblat que havia d'entrar abans que Alcalá perquè amb els tres centrals teníem control el joc aeri del rival". Al final del partit, es va poder veure Sebas Coris com a davanter centre, entrant al lloc de Mata. "Els cinc minuts que ha jugat com a jugador més avançat ho ha fet de meravella. Ha tingut dues bones ocasions, seria hora que marqués algun gol", afegia Machín entre bones paraules cap al jugador de Tossa. El tècnic va marxar satisfet d'Oviedo pensant en el proper partit de lliga, diumenge que ve a Montilivi, el derbi davant el Llagostera.