Àlex Granell va ser un dels protagonistes de la victòria ahir del Girona al Nuevo Carlos Tartiere. El migcampista gironí va igualar el gol local de Borja Valle amb una diana de penal que obriria el camí de la remuntada. A Granell no li va tremolar gens el pols a l'hora d'efectuar el llançament, malgrat que mentre l'àrbitre alertava el delegat de camp, a la zona de les banquetes, que rere la porteria hi havia un càmera que no hi podia ser, el porter de l'Oviedo, Esteban, l'intentava posar nerviós. El veterà jugador, a més a més de destrossar el punt de penal amb el peu, va recordar a Granell el penal que havia aturat a Felipe Sanchón en el play-off d'ascens a Primera del curs 2012-13. Granell no va tenir cap paraula contra Esteban però sí que en va tenir, i unes quantes, per al central Borja Gómez. Tampoc li tremolaria el pols al migcampista gironí a l'hora de qualificar el defensa de l'Oviedo de «venut» i «mala persona». Granell i el central no van tenir cap topada ni cap polèmica ahir al Nuevo Carlos Tartiere.

La història ve del darrer partit de Lliga de la temporada passada, el tràgic Girona-Lugo. Borja Gómez jugava aleshores al conjunt gallec i durant bona part del partit va efectuar uns comentaris que no van agradar gens a Granell ni als seus companys. «El que va fer ­l'any passat en l'últim partit i les males paraules que ens va dirigir és imperdonable. Em penedeixo d'haver-li donat la mà abans, al principi, abans de començar», deia. El gironí assegurava que els jugadors blanc-i-vermells «no» arribaven al partit «picats» ni amb ganes cap a Borja Gómez però sí que tenen «molt present» el record d'aquell dia i «d'aquella persona». «Ho dic sempre. No es pot dir res a ningú perquè (el Lugo) van jugar, van competir i ens van empatar. No sé si van guanyar més o ­menys diners però és la seva feina» deia Granell, que destacava que el que no va tolerar van ser les manques de respecte de Gómez a Montilivi. «Va deixar comentaris molt inapropiats i amb malícia. Això és de mala persona i no feia falta», afegia Granell, que qualificava el defensa madrileny de «persona ingrata». «El que ens va fer l'any passat i tot el que ens va dir és imperdonable».

Granell és un dels jugadors que continua de la temporada passada i durant l´estiu, malgrat tenir l´espina clavada del no-ascens, ha estat un dels que ha apostat sempre per passar pàgina i mirar endavant. Aquest segueix sent el seu sentiment malgrat que ahir respongués Borja Gómez, primer al camp amb un gol i la victòria, i després a la zona mixta, amb paraules. La decepció del Lugo està oblidada i forma part del record. Aquest és almenys el discurs de qualsevol dels jugadors que van viure aquella decepció des del terreny de joc de Montilivi.

Les declaracions de Granell van ser recollides per Cope Asturias i és possible que portin una mica de cua aquesta setmana a Oviedo, sobretot si Borja Gómez respon el gironí.