Encadenada la segona derrota consecutiva i havent caigut a l'última posició de la classificació després de cinc jornades, Oriol Alsina ha decidit que cal reaccionar com abans millor. Reconeixia el passat dissabte que «pitjor no podem estar», pel que l'únic que podia fer el seu equip era «reaccionar» i que aquesta revifalla havia d'arribar «ben aviat» per intentar que els nervis no s'instal·lin a Palamós. Descontent amb el que va veure en l'últim partit i disconforme també amb la primera part d'Albacete, una jornada abans, el tècnic es planteja retocar el seu equip titular per visitar el Girona demà a Montilivi. Algun canvi serà obligat per culpa d'unes lesions que estan mermant la plantilla. D'altres, perquè Alsina considera que cal aire fresc que pugui fer millorar els blaugrana.

Durant aquests últims dies, la infermeria ha rebut un altre membre. Es tracta d'Emilio Sánchez. Cridat a ser un home important al mig del camp, el manxec pateix una lesió de grau II?al múscul isquiotibial de la seva cama dreta i en té, com a mínim, per un mes de baixa. S'uneix així a les absències del porter René Román (li queden quasi dos mesos per una fractura al cap de l'húmer) i del davanter Chumbi (la distenció al lligament del genoll que va patir fa unes setmanes encara el tindran un parell de partits més fora de combat). El panorama no és l'ideal, però Alsina en treia ferro ahir en la roda de premsa prèvia al derbi:?«No estem en el millor moment i també tenim baixes importants. Però per això mateix hem fet una plantilla competitiva, amb molts jugadors. Als que els toqui sortir el diumenge (demà per al lector) hauran de demostrar que estan al nivell dels que no hi són. Si ho aconseguim, tindrem les nostres opcions».

Perquè Alsina, malgrat assenyalar el Girona com el «favorit» per emportar-se la victòria, no descartava punuar o fins i tot guanyar a Montilivi. «Ens coneixem moltíssim. Som dos equips molt propers en un grapat de sentits. Això li dóna certa igualtat al partit. A més, és un derbi i pot passar qualsevol cosa. Ells són els favorits, però tot pot passar. Nosaltres ens prenem tots els partits com una final i aquest no en serà una excepció», afirmava, afegint també que «volem ser el Llagostera competitiu i treballador que es deixa la pell durant els 90 minuts».