El Girona s'ha classificat per a les semifinals de la Copa Catalunya després de guanyar per la mínima el Cornellà, de la Tercera Divisió, a l'estadi Municipal de la localitat del Baix Empordà. L'equip de Pablo Machín n'ha fet prou amb un solitari gol del jove David Serrano just abans del quart d'hora de partit. El carriler dret ha superat la sortida del porter Toni en una incursió per la seva banda.

Els blanc-i-vermells han estat superiors i han gaudit d'alguna ocasió per ampliar l'avantatge, com un xut al travesser de Pol Llonch. Tot i això, els locals també han apretat les dents i han tingut al seu abast l'empat en una acció del veterà Antonio Hidalgo, que no ha entrat per ben poc. Als últims minuts, el Cornellà ha posat setge a la porteria de Germán Parreño, però sense massa èxit.

UE Cornellà: Toni, Joel Marín, Lucas Gafarot, Borja López (m.46, Pere), Uche, David García (m.46, Xemi), Pelegrín, Pep Caballé (m.46, Gómez), Óscar Muñoz (m.60, Fran Piera), Antonio Hidalgo (m.55, Masqué) i Lauren.

Girona FC: Germán Parreño, Serrano (m.60, Ferrón), Coris (m.75, Pere Pons), Marcelo, Alcalá, Mas, Vivancos (m.87, Richy), Llonch, Alcaraz, Arimany (m.65, Mata) i Felipe Sanchón.

Gol: 0-1, m.14, Serrano.

Àrbitre: Fernández Morillo. Ha amonestat Uche, Lauren i Gómez (Cornellà) i Ferrón (Girona).

Incidències: Partit disputat a l'estadi Municpal de Cornellà de Llobregat.