"Em trobo bastant bé". Que això ho digui un jugador del Girona, ja és una molt bona notícia. I més si és tracta d'un futbolista com Borja García, inèdit fins ara a la Lliga i un dels fitxatges de més renom d'aquest últim estiu. Va arribar tard i li va costar entrar; quan ho va fer, va estrenar-se a la Copa del Rei, però una inoportuna lesió l'ha deixat inactiu. Fins ara. El madrileny completava la recuperació i s'entrenava ahir per primer cop amb el grup. Ho feia amb total normalitat. Sense problemes. Sense molèsties. Un bon senyal. També ho és la seva fam per tornar a jugar. Si pot ser, començant per aquest diumenge al camp del Mirandés. Ell diu sentir-se "apte" i considera que no seria "precipitat" entrar a la llista de convocats de Pablo Machín per a la cita d'Anduva.

Ve de jugar 28 partits a Primera amb el Còrdova i, de moment, encara no s'ha estrenat. S'ha hagut de conformar amb 72 minuts a la Copa del Rei i una convocatòria a la Lliga per al duel de Tarragona contra el Nàstic. Res més. La resta del temps l'ha passat esperant una oportunitat que confia que li arribi al més aviat possible. Com a mínim, ahir va exercitar-se amb l'equip, el que demostra que Borja García ha fet net de la ruptura parcial del tendó semitendinós dret que va patir a mitjans del passat mes de setembre. En un principi es parlaven de dues setmanes de baixa i els terminis s'han complert. "Era el temps previst. S'havia d'anar en compte, perquè l'últim que volia era recaure. Tinc moltíssimes ganes de jugar, de posar-me a to com abans millor per ajudar l'equip i aportar el meu granet de sorra. Després d'una setmana d'espera, ja m'estic entrenant amb el grup i confio que el procés segueixi així, de mica en mica", deia ahir, un cop acabada la sessió celebrada a Montilivi.

Passada una hora i mitja al damunt de la gespa, el de Torre?mocha de Jarama deia trobar-se "bastant bé", assegurant que havia deixat "enrere les males sensacions". Un primer pas, encara que li falta entrar de nou en una convocatòria. Podria ser per viatjar a Miranda? "No seria precipitat. És una qüestió de sensacions i jo em sento apte. És el que més vull, sentir-me bé i sobretot, tenir continuïtat". Perquè d'això, de continuïtat, a Borja García li'n falta des del passat 24 de maig, quan va posar punt i final a l'última temporada. "Aquest estiu m'he sentit molt inactiu. No m'he entrenat amb regularitat. He estat al Reial Madrid Castella treballant a mig gas i quan vaig arribat aquí, just em vaig lesionar en el primer partit que vaig jugar. Són coses que passen en el món del futbol. Per això mateix, he de mirar endavant. La lesió està del tot oblidada", valorava.

Com que vol mirar endavant, Borja no fa altra cosa que assimilar tots els conceptes possibles per estar del tot preparat quan Machín el faci jugar. Diu estar-se "adaptant" a un sistema, el famós 3-5-2, que és "nou per a mi", encara que està convençut que "m'aniré acoblant" amb el pas dels entrenaments. "Tinc molt clar què és el que vol l'entrenador, així que l'únic que em falta és començar a jugar i donar el màxim possible".