Gens content va acabar Pablo Machín del partit dels seus homes a Anduva. Les bones sensacions deixades a Oviedo i ensenyades novament durant unes quantes fases del derbi de la passada jornada contra el Llagostera van desaparèixer gairebé per complet ahir a Miranda de Ebro. Malgrat gaudir d'alguna arribada, pràcticament el Girona no va inquietar un Raúl Fernández que pràcticament només es va haver d'estirar en l'intent de vaselina de Felipe Sanchón. El poc babatge ofensiu, unit a la fragilitat defensiva sobretot en les accions a pilota aturada van condemanar el Girona a una derrota que es flairava a mesura que avançaven els minuts. Machín n'era conscient i per això va admetre que el d'ahir havia estat "potser" el "pitjor partit" del Girona aquesta temporada.

El preparador sorià, tanmateix, no tenia clar que si el mal partit dels seus havia estat "mèrit del Mirandés o demèrit nostre". El gol dels burgalesos va arribar novament en una acció a pilota aturada. Álex Ortiz entrant des del darrere va guanyar l'esquena a Lejeune per rematar a plaer davant Becerra. "El rival s'ha avançat al nostre defensor. Són accions que assumim tots i jo en sóc el màxim responsable", deia Machín, que detalla que el Girona defensa aquestes jugades amb marcatges a l'home. "Són marques individuals i l'obligació és marcar a l'home. Esperem que no es torni a repetir. Ja ens va passar a Oviedo", deia Machín recordant el gol de Borja Valle al Tartiere.

El gol no va agradar gens a ?Machín que tot i això, va veure més ?debilitats del compte al seu equip ahir. "Em preocupa que ens han generat forces aproximacions ?perilloses i som un equip al qual ens en solen crear poques. Si es va repetint, serà símptoma que ?passarem més dificultats de les que ?estàvem acostumats", ?reflexionava un Machín que tot i això, aposta per seguir "amb la línia de ?treball que ens ha donat resultats".

Per a Machín, "l'encert" del Mirandés en l'acció del córner de l'1-0 va decantar un partit on la lluita va ser al mig del camp. "Ells ens han collat molt bé. Han sabut luitar molt al mig del camp tot i que nosaltres hem presentat una bona batalla. Ara bé,els partits es decideixen en moments puntuals i no hem sabut defensar com ens agradaria", deia Machín. El sorià recordava que el Girona havia tingut un parell d'acions "molt clares" de Clerc i Aday però reconeixia que ahir l'equip no havia tinut "la profunditat de sempre". "El nostre plantejament és tenir profunditat i no hem tingut continuïtat en aquest aspecte del joc". Per a Ma?chín, el partit d'ahir no va tenir un dominador clar.

A la segona part i veient que el Girona no trobava el camí de l'àrea de Raúl Fernández, i que el 3-4-3 de Terrazas els tenia bloquejats, Machín va decidir variar el sistema i passar a jugar amb un 4-4-2. "Havíem parlat a la mitja part de canviar el dibuix. És veritat que no tenim els jugadors apropiats però calia cercar un algun tipus de canvi quan les coses no surten. Em sembla que hem estat un pèl millor però si no encertem les ocasions, és complicat guanyar", deia. Amb el 4-4-2, el Girona va passar a jugar amb Kiko Olivas de lateral dret i un mig del camp amb Eloi Amagat i Pons al mig i Aday i Granell a les bandes. Felipe i Jairo van situar-se en punta d'atac. Amb l'entrada de Borja García, Felipe va caure a la bandai el madrileny va acompanyar un Jairo fos a dalt. La lesió de Sebas Coris dissabte al darrer entrenament abans de marxar va trastocar els plans de l'entrenador de Gómara. Tot i això, el tècnic mai vol posar els jugadors absents per lesió com a excusa. "Havia de jugar d'entrada i no ho ha pogut fer. No vull posar excuses. Tenim jugadors lesionats que són molt específics per a aquest nostre sistema", subratllava.

Malgrat la derrota Machín se centra a passar pàgina i a mirar de derrotar l'Almeria la propera jornada a l'estadi de Montilivi. El sorià no vol sentir a parlar de males dinàmiques ni crisis. "Sempre que es perd hi ha un mal moment. Sé el que hi ha a l'equip, les possibilitats que té i les dificultats que tenim. Com que ho tinc molt clar i des del club també, el que ens queda és intentar mllorar i seguir una línia de treball que hem demostrat que és vàlida i que ens donarà fruits", reflexionava.