Com si es tratés d'una veritable maledicció, el carril dret del Girona, aquesta temporada, està veritablement de pega. Ja no només perquè l'encarregat d'ocupar aquesta posició, Javi Álamo, hagi hagut de passar per la sala d'operacions aquesta darrera setmana per solventar una lesió al menisc, sinó també perquè Pablo Machín ha tingut veritables maldecaps per trobar un substitut per al futbolista canari. En part, perquè Aday Benítez, assenyalat com el relleu d'Álamo natural en aquesta posició, tot just surt d'una lesió i encara no ha fet net del tot. Però també perquè Sebas Coris, que ahir havia de ser titular a Anduva, va caure lesionat en l'últim entrenament abans de viatjar a Miranda de Ebro i va ser baixa d'última hora.

Tot va passar el dissabte, a Montilivi, i poc abans de fer camí cap a terres burgaleses. En la darrera sessió preparatòria del dissabte i en una acció fortuïta, Sebas Coris va patir una entrada fortuïta del defensa Florian Lejeune amb tan mala fortuna que un dels tacs de la bota del central francès van provocar-li un trau al peu del jugador de Tossa de Mar. Vist així, Coris hauria quedat d'entrada descartat per viatjar cap a Miranda. Però com que el selvatà es va continuar entrenant sense gaires dificultats, va pujar a l'autocar com si res i va ser un més de l'expedició. Va ser a dins del vehicle que el dolor va anar augmentant. El metge del primer equip, el doctor Mora, va unir-se a Vilagrassa i allà va comprovar la gravetat de la situació, de tal manera que es va endur Coris amb el seu propi vehicle a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Abans, però, el doctor va aplicar un punt de sutura al jugador al mateix autobús. Al centre hospitalari, li van fer radiografies per descartar qualsevol lesió greu, però ja llavors era clar que el tossenc no estava en condicions de jugar, ni tan sols d'estar a la convocatòria.

Per això i com a mesura d'urgència, el defensa Carles Mas va viajtar ahir mateix fins a Miranda al costat del president Delfí Geli. El jugador gironí, a darrera hora, va asseure's a la banqueta, mentre que Coris, que sabia que en un principi havia de ser titular, es va conformar a veure el partit des de la menuda tribuna de l'estadi d'Anduva. "Em fa ràbia", declarava el propi Coris des del damunt de la gespa abans de l'inici del partit, si bé admetia estar un pèl alleugerit després de saber que no es tractava de cap lesió greu. Avui, a Girona, se li practicarà una ressonància per descartar cap mena de mal greu i un cop es solidifiqui el trau, es podrà entrear amb normalitat i estarà de nou a disposició del tècnic Pablo Machín per jugar diumenge contra l'Almeria.