Pablo Machín no haurà de fer venir de pressa i corrents Carles Mas amb el cotxe del president Delfí Geli però diumenge contra l'Almeria (19.15) tindrà els mateixos maldecaps que la setmana passada davant el Mirandés. És a dir, el sorià no podrà disposar ni de Rubén Sobrino ni tampoc de Sebas Coris, a més a més de tenir les baixes ja conegudes de Javi Álamo i David Serrano. Sobrino i Coris no es van exercitar ahir en el retorn a la feina i tots dos pràcticament van autodescartar-se per enfrontar-se a l'Almeria a l'estadi. Mentre el manxec veu "precipitat" estar en condicions diumenge, Coris deixa una mica oberta la possibilitat de poder estar disponible. "És molt precipitat però si puc començar a entrenar-me aquesta setmana voldrà dir que tot haurà anat molt bé. És una situació difícil però possible", reconeixia el de Tossa que ahir va fer treballa amb els fisioterapeutes sense trepitjar la gespa. D'aquesta manera si Coris, com tot sembla indicar, no evoluciona de manera meteòrica, Aday Benítez repetirà com a carriler per la banda dreta diumenge.

El davanter cedit pel Manchester City encara no ha pogut estrenar-se de blanc-i-vermell per una lesió que es va produir durant la pretemporada en un entrenament amb el Ponferradina. Va ser un fort cop que li va produir un hematoma que li impedia treballar. La patacada va anar minvant i rebaixant el to fins que fa quinze dies Sobrino ja va integrar-se al grup i estava a disposició de Machín per participar en el derbi contra el Llagostera. La mala fortuna va voler que en el darrer entrenament previ al partit tornés a rebre a la zona afectada i se li reproduís la lesió. La recaiguda el deixarà fora com a mínim una setmana més i després de perdre's el partit de Miranda de Ebro i no jugar diumenge, caldrà veure si pot estar a punt per desplaçar-se de dissabte amb vuit a Leganés. "La setmana del Llagostera estava bé per competir. Ara torno a estar en procés de recuperar-me i esperò que sigui el més aviat possible", deia ahir. El de Daimiel reconeix que ho està passant malament amb aquesta lesió. "El pitjor del futbol són les lesions i si, a més més hi ha recaiguda, pitjor. És un patiment no poder entrenar-se ni competir", confessa. Sobrino no es vol marcar terminis en la nova recuperació. "Estic en mans dels fisioterapeutes i metges. Espero estar en un punt alt de la recuperació i que vagi bé la cosa".

Sobrino admet que és un patiment no poder-se entrenar però també ho és veure els seus companys des de la tribuna. I més encara quan els resultats no acaben d'arribar. En aquest sentit, l'exjugador del Ponferradina és optimista amb la dinàmica del Girona malgrat que els resultats no acaben d'acompanyar. "Els veig amb moltes ganes i gens malament. Després de tants canvis i jugadors nous a l'estiu, s'està veient que tot està molt igualat a la categoria", diu Sobrino que, tanmateix, reconeix que una bona arrencada facilita les coses. "Serà tot molt complicat però començar bé et dóna una empenta per seguir en la bona línia".

Un dels diversos problemes que està tenint el Girona és la resolució de cara a porteria. Amb l'excepció de Miranda, no és que l'equip no creï ocasions sinó que la pilota no acaba d'entrar. Sobretot a Montilivi, on contra l'Osca, i sobretot davant el Llagostera, el porter rival i els pals van evitar més d'un gol. Són uns quants els aficionats gironins que confien que aquesta mala ratxa -sobretot de resultats- s'acabi amb l'entrada de Sobrino a l'equip. Ell, però, no es veu com el salvador de ningú. "No sóc un jugador que vigui per salvar l'equip perquè no cal salvar-lo de res", destaca, convençut que el Girona "jornada rere jornada ha d'anar sumant més punts sobretot a casa". Això sí, el davanter format al planter del Reial Madrid sí que sospira per ajudar l'equip ben aviat. "Tinc moltes ganes de començar a jugar i fer gols", diu.