Una cosa és clara. El retorn de l'Almeria a la Segona Divisió A no ha estat idíl·lic. Si més no, fins ara. Amb pressupost de sobres per fer un equip competitiu i amb l'únic objectiu de recuperar la categoria perduda, els andalusos han trigat ben poques jornades a fer fora l'entrenador de torn -Sergi Barjuán- per culpa dels mals resultats. Amb un buit de poder a la banqueta -Miguel Rivera dirigirà l'equip a Montilivi a l'espera d'anunciar el nom del nou tècnic- i envoltat de dubtes, l'equip viatjarà avui cap a Girona. A més, pot fer-ho sense dues peces importants en defensa. O, al menys, si tots dos viatgen, de ben segur que no ho faran en les millors condicions. Es tracta de Carlos Cuéllar i Sebastián Dubarbier, qui són dubte per enfrontar-se als homes de Machín.

El primer, perquè ja no va poder acabar l'entrenament del passat dijous. Després d'un examen mèdic, el club anunciava ahir que Cuéllar pateix una contractura en el recte anterior de la seva cama dreta. Si dijous va treballar a mitges, ahir ni es va exercitar. Per tant, no sembla massa clar que pugui enfrontar-se al Girona. Tampoc Dubarbier. El lateral pateix problemes musculars en els isquiotibials de la seva cama dreta i ha treballat al marge del grup durant tota la setmana. Amb aquests problemes, Miguel Rivera podria fer jugar a Michel Zabaco, que tot just aquests dies s'ha començat a exercitar al mateix ritme del grup després de sortir d'una lesió. Sense massa efectius en defensa, Zabaco viatjaria i fins i tot jugaria en funció de la disponibilitat de Cuéllar i Dubarbier.

L'equip, abans de viatjar cap a Girona, s'entrena aquest matí a l'Estadi dels Jocs Mediterranis. Durant el dia d'avui, es donarà a conèixer la llista de convocats.