Malgrat el mal partit que estava fent el Girona a Miranda, el gol de la victòria local no va arribar fins al minut 80. Un cop més el rival va castigar els homes de Machín amb una diana als compassos finals del matx, tal com ja havia passat contra el Numància o el Llagostera. Per a Pere Pons, el fet de rebre gols als instants finals no ha d'obsessionar el Girona. "El gol ens el podien haver fet abans i nosaltres també vam tenir les nostres ocasions. No ens hem d'obsessionar amb els gols als últims minuts sinó fer-ho per tornar als orígens, a la nostra essència de ser intensos en les segones jugades i ficar la pilota a dins la xarxa", deia. El de Sant Martí Vell reconeixia ahir en l'entrenament posterior al viatge de tornada que el Mirandés va ser superior al Girona "en quasi tots" els aspectes. "Van sortir molt intensos i nosaltres no estàvem gaire fins. Ens sortia tot malament", admetia.

La competició no s'atura i dimenge el Girona rebrà un Almeria necessitadíssim a Montilivi, on els de Machín encara no han guanyat. "Hi hem fet molt bons partits tot i que ens ha mancat un punt d'encert o de no rebre gols. Si seguim jugant així i tenint la pilota podem guanyar", considera. Pons avisa del perill d'un Almeria que arribarà amb entrenador nou". "Sabem de l'entitat del rival i imagineu-vos amb nou tècnic. Els jugadors vindran amb la mentalita canviada i ganes de sortir de baix. Nosaltres no estem en una situació complicada ni molt menys però sí que volem mirar més amunt que avall", afegia.

Aday, amb confiança

Aday va ser la gran novetat a Anduva. Les lesions de Javi Álamo i Coris li van obrir les portes de l'equip tot just acabat de sortir d'una lesió. El de Sentmenat va admetre haver acabat "una mica asfixiat " per l'esforç i va lamentar la derrota. "Tinc la confiança que estaré al nivell si el míster em posa. Mentre hi hagi baixes lluitaré per intentar ser-hi i ajudar l'equip", deia.