Canvis a la vista. I no pas un. La lesió d'Aday Benítez i la sanció de Florian Lejeune deixen dos buits a l'onze titular del Girona per al partit de dissabte contra el Saragossa. Pol Llonch i Pedro Alcalá són els clars candidats a ocupar els seus llocs a l'equip. Les entrades, obligades, del barceloní i del murcià a l'onze no seran les úniques.?I és que Pablo Machín està rumiant molt seriosament moure alguna peça més per mirar de trobar, d'una vegada per totes, la fórmula per guanyar a Montilivi. Contra el Saragossa, homes com Borja García i Rubén Alcaraz també podrien tenir la seva oportunitat d'entrada. A més a més d'Aday i Lejeune, el sorià tampoc pot comptar amb Jairo Morillas, sancionat per la seva expulsió a Leganés. La llista de baixes la completen Javi Álamo i Sebas Coris i Rubén Sobrino, que ahir tampoc es van entrenar amb el grup.

Pablo Machín ja va demostrar la temporada passada que és home d'idees fixes. El sorià no va tocar durant tot l'any el seu 5-3-2 i ho va fer amb una quinzena de jugadors ja que ben aviat va deixar clar que no comptava amb la mitja dotzena restant. Enguany, el fons d'armari és més ample i segurament Machín està més tranquil veient que té més per triar. Per aquest motiu, a banda dels canvis forçats de Lejeune i Aday, el tècnic podria modificar el mig del camp amb l'entrada d'Alcaraz en el lloc de Granell o Eloi Amagat. Borja García també té números per entrar a l'equip si bé podria fer-ho tant en punt d'atac en el lloc de Felipe Sanchón o al mig del camp per davant d'un doble pivot. «Des del primer dia que tinc ganes de jugar. Estic bé físicament i espero que aviat tingui l'oportunitat», deia ahir Borja García que dissabte passat a Leganés va ser un dels destacats els minuts que va jugar. L'exjugador del Còrdova reconeix que als jugadors «no tan alts» els beneficia més el joc de combinació però subratlla que un dels punts positius de l'equip és que «pot compaginar les pilotes llargues amb la possessió. Quan ha fet falta tenir la pilota, ho hem fet en molts partits».

Borja García va ser un dels jugadors de renom que va arribar a l'estiu. Amb un grapat de partits a Segona Divisió A i també l'experiència d'haver tastat la Primera Divisió, considera que cal que arribi ja la primera victòria a l'estadi. «No s'ha començat com esperàvem però queda encara molt de camí. Ara bé, és veritat que els començaments poden marcar i per això volem revertir aquesta situació dissabte».

Qui sembla tenir el lloc assegurat contra el Saragossa és?Pedro Alcalá. El murcià però recorda que «hi ha d'altres companys com Marcelo Djalo o Carles Mas que poden jugar» i que serà Machín qui decideixi. En aquest sentit, tant ell com Kiko Olivas van estar treballant la sortida de pilota des del costat esquerra de la defensa. L'entrenador sorià no té clar si situar-hi Alcalá o moure Olivas a l'altre costat ja que tots dos són dretans força tancats.