Pablo Machín ha confirmat que Aday Benítez, lesionat el passat dissabte al camp del Leganés, no s'ha recuperat a temps i serà baixa per rebre el Saragossa. Un partit en el que el tècnic no podrà comptar tampoc amb els lesionats Coris, Sobrino i Javi Álamo, ni tampoc amb els sancionats Lejeune i Jairo.

És per això que el sorià ha assegurat que «si no es torcen molt les coses» els joves Joel Arimany i David Serrano entraran a formar part d'una convocatòria de circumstàncies. Machín avisa que hi haurà «canvis» a l'onze titular no només per les nombroses baixes que arrossega la plantilla, sinó també «perquè cal variar alguna cosa».

Preveu una «batalla» demà contra el Saragossa, un rival que «té una dinàmica oposada a la nostra». I si bé admet que a la plantilla no hi ha ambient de venjança pel que va passar el l'última promoció d'ascens (els aragonesos van eliminar els gironins malgrat afrontar la tornada amb un 0-3 en contra), no amaga que «malgrat les dificultats, cada jugador ha de donar el millor d'ell mateix i, sobretot, competir».