les imatges del partit sense gols del Girona contra el saragossa a montiliviEl central murcià, Pedro Alcalá, es lamenta després que Bono li aturés un cop de cap a la segona part.El madrileny Borja García, a la imatge amb Isaac Carcelén, va disputar el seu primer partit com a titular amb el Girona a l'estadi de Montilivi.Jaime Mata felicita el davanter juvenil Joel Arimany després de la primera jugada en què va participar.

La falta de victòries del conjunt gironí en aquest inici de lliga està condemnant a l'equip a mirar més aviat a la zona baixa de la classificació, que no pas amunt.

En aquest sentit, l'equip podria arribar a entrar en zona de descens al finalitzar la jornada d'avui. Són opcions remotes, però existeixen. Haurien de guanyar el Valladolid, l'Albacete, el Tenerife i el Mallorca o l'Almeria (juguen entre ells) per fer caure el conjunt de Pablo Machín a la zona vermella de la classificació. Aquestes probabilitats podrien augmentar la jornada següent, quan els gironins tindran la difícil missió de puntuar al camp de l'Osasuna, líder de la categoria i que es troba en un gran moment de forma.

La manca d'encert que tant feien referència els jugadors després del partit davant el Saragossa, sobretot a casa, on no han guanyat cap partit, estan fent viure a l'equip una situació oblidada la temporada passada. De fet, ahir va fer cinc mesos de l'última victòria del Girona a Montilivi, quan ho van aconseguir al tram final de la temporada passada davant el Llagostera.

Tot i que tot just s'han jugat 10 partits i que encara hi ha molts punts en joc, l'experiència de cada temporada ens diu queles urgències no arriben als últims partits, sino que ja es poden començar a notar. Sense que sonin les aarmes, el Girona necessita retrobar-se amb una victòria balsàmica per aixecar el vol i deixar de mirar avall, per començar a mirar amunt. La propera oportunitat serà al Reino de Navarra, a casa de l'Osasuna, quan l'equip de Pablo Machín volrà trobar per fi porteria i trobar premi al treball realitzat durant la setmana.

El debut de Joel Arimany

«He complert un dels meus somnis però això només és un pas endavant». El jove davanter de Quart, de 18 anys, va debutar a la Segona Divisió A amb el Girona i es mostrava satisfet per fer-ho en la roda de premsa posterior al partit davant el Saragossa. «Estava tranquil. El mister m'ha dit que m'ho prengui com si fos un entrenament més, que ho faci com sempre i segur que aniria bé». Joel Arimany, del Juvenil A, s'entrena amb el primer equip des de la pretemporada, on ja va disputar partits amistosos i també de Copa Catalunya. Aquesta temporada ja va anar convocat en partit de lliga, en el desplaçament a Oviedo.

«Estic content per com han anat les coses». Trist perquè l'equip no va poder sumar els tres punts, Arimany va recalcar que se sentia «satisfet» pel debut i pels minuts que va tenir. «En principi ara començaré a agafar més dinàmica d'entrenaments amb el primer equip», va revelar Joel, tot i que és conscient que «el meu equip és el juvenil i és amb ells on he d'estirar del carro». És molt possible que Arimany jugui aquest migdia amb el juvenil al camp del Barça.