Un punt continua sent el coixí de què disposa el Girona respecte de les temudes posicions de descens. L'empat de dissabte contra el Saragossa (0-0) obria una petita possiblitat que els de Pablo Ma?chín entressin a la zona de descens depenent d'una carambola de resultats que gairebé es va donar ahir. Les victòries d'Albacete, Valladolid i Mallorca feien que el Girona necessités que el Tenerife no guanyés l'Osasuna en el darrer partit de la jornada. Aquest partit va ser l'únic en què els interessos del Girona es van complir i l'empat dels navarresos a l'Heliodoro Rodríguez López va evitar que els gironins caiguessin a la dinovena posició. En aquest partit, el local Nano va protagonitzar l'ensurt del dia en haver de ser traslladat a l'hospital amb ambulància inconsicent i amb convulsions després d'un cop al cap. Al tancament d'aquesta edició, el jugador estava conscient a l'hospital.

Qui sí que va entrar en posicions de descens va ser el Llagostera. La golejada encaixada a Alcorcón i les victòries dels rivals que es trobaven per sota fan que el conjunt blaugrana torni a uns llocs dels quan en va sortir la setmana passada gràcies al triomf a Palamós contra el Valladolid (3-1).

L'Osasuna, el líder de la categoria amb 20 punts, és precisament el proper rival del Girona. Els de Machín visitaran el Sadar diumenge (17.00) a la recerca d'un triomf que ja fa cinc jornades que es resisteix. Els gironins no guanyen des la visita al Nuevo Carlos Tartiere contra l'Oviedo (1-2). De la seva banda, el Llagostera rebrà el Ponferradina dissabte a Palamós (18.00).