Les baixes d'Álamo, Aday i Coris van fer que dissabte passat contra el Saragossa, Pablo Machín hagués d'inventar-se un nou carriler. Aquest cop, abans que per Serrano, el tècnic va apostar per Pol Llonch, que no va desentonar en una posició que no li és desconeguda. I?és que el futbolista barceloní ja havia actuat en diverses ocasions com a lateral dret en la seva etapa a l'Hospitalet. «No és inhabitual per mi perquè hi havia jugat força fa uns anys», explica Llonch, que revela que en la seva primera temporada a l'Hospitalet va jugar pràcticament sempre de lateral. Amb el temps, passaria a fer d'interior o de pivot defensiu, posició per a la qual va ser fitxat de l'Espanyol B i on Machín sempre l'havia fet jugar fins dissabte passat. «Em sento còmode a tots dos llocs.», diu un Llonch que considera que «amb minuts i partits, cada cop les sensacions i el rendiment serà més bo».

Per a Llonch jugar de lateral amb una defensa de 4 com ho feia a l'Hospi o fer-ho de carriler amb una línia de 5 no varia gaire. «És semblant. Jugar de carriler és com fer-ho de lateral però amb més profunditat. S'ha de córrer i treballar més», detalla el jugador. En aquest sentit, Llonch assegura que té ben assimiliat el sistema de ?Machín (5-3-2) perquè l'ha trebalat durant tota la pretemporada i en alguna ocasió als entrenaments ja havia actuat de carriler.

Amb vistes al proper partit de Lliga diumenge a Pamplona, Llonch avisa que el Sadar és un camp «complicadíssim» perquè l'Osasuna està «en una bona dinàmica i nosaltres no estem en el millor moment». Al mateix temps assenyala que és «el moment ideal per començar uan bona ratxa».