Pablo Machín recupera efectius per enfrontar-se diumenge al Sadar contra l'Osasuna. A banda d'Aday Benítez, el tècnic també podrà disposar de Lejeune i Jairo Morillas, un cop complert el partit de sanció. L'alta del davanter andalús permetrà el tècnic poder disposar de més alternatives a una zona ofensiva a l'espera la recuperació definitiva de Rubén Sobrino. Així, diumenge, a banda de Mata i Felipe Sanchón, Machín també podrà comptar amb Jairo, fet que li permetrà més marge de maniobra i recursos a la banqueta. De fet, per les caracterísitques del rival, Jairo podria sortir fins i tot d'inici. «La competència és sempre benviguda perquè fa treballem tots amb més intensitat» diu Jairo respecte a l'empenta d'Arimany i la imminent entrada a l'equip de Sobrino. Jairo, el màxim golejador de l'equip amb quatre dianes (tres a la Lliga i un a a la Copa), torna a estar disponible després que la infantil expulsió a Leganés -va veure la segona groga per treure's la samarreta en celebrar el gol de l'empat- el deixés sense poder jugar contra el Saragossa. «Va ser l'emoció i l'alegria d'aconseguir un punt després del partit que vam fer. No crec que em torni a passar».

Després que dimecres fes una part de la sessió amb el grup a Torremirona, ahir Rubén Sobrino ja va completar l'entrenament sencer.?El davanter manxec va ser un més de la sessió tot i que ho va fer a un ritme força més baix que els seus companys degut, bàsicament, a la inactivitat. Tot i això caldrà veure si Pablo Machín decideix endur-se'l a Pamplona o, en canvi, aposta per donar-li una setmana més perquè vagi agafant més ritme d'entrenaments i fons físic.

Vivancos, amb capsulitis

Qui no va treballar ahir amb el grup va ser Vivancos. El migcampista de Bescanó pateix una capsulitis a un dit del peu degut a un cop que va rebre. Sebas Coris, de la seva banda, continua al marge del grup i tampoc podrà reaparèixer a Pamplona.