Dubtes esvaïts. Javi Álamo està recuperat. Es podia comprovar;?només calia mirar un dels últims entrenaments per veure com el canari s'exercitava sense cap mena de problema. Enrere ja queden els maldecaps que li han provocat una lesió de menisc que ara fa un mes el va obligar a passar per la sala d'operacions. Álamo és un més del grup, ha treballat sense complicacions i avui serà un dels divuit jugadors que Pablo Machín s'emportarà cap a Pamplona. Li manca ritme (no juga des de finals de setembre) i els dos últims partits en què va ser titular, ho va fer infiltrat, però el cos tècnic al complet hi compta i no esperarà gaire en fer-lo jugar.

«Ha estat sis setmanes sense participa. Un mes lesionat i dues setmanes en les que només va jugar, infiltrat i quasi sense entrenar. Això és molt de temps apartat del grup, però ja podem comptar amb ell. És evident que Pol Llonch -va jugar dissabte passat al carril dret- va complir, però qui més ens pot aportar més qualitat en aquella posició és en Javi», s'explicava ahir un Machín que haurà de decidir si fa sortir a l'onze el de Gáldar. Sembla poc probable, tot i que és possible. El que seria el seu relleu natural, Aday Benítez, va lesionar-se ara fa quinze dies a Leganés -un esquinçament miofascial- i va ser baixa contra el Saragossa. El de Sentmenat, però, també està recuperat, tot i que ha entrenat a un ritme un xic menor que Álamo. «S'ha de ser prudents, ha treballat amb més precaució. Però si no passa res de nou, està a la meva disposició. He de valorar si el vull fer sortir d'inici i m'arrisco a hipotecar un canvi o si el reservo perquè m'aporti al segon temps», rumiava el tècnic.

Tant Álamo com Aday tenen molts números de ser en una convocatòria en què no hi seran Rubén Sobrino -segueix sense debutar-, Sebas Coris -pateix un edema- ni Vivancos -afectat d'una capsulitis.