GIRONA-EBRO

1-1. GIRONA: Santaló, Guillem (Torres, min. 63), Mario, Abde, Álamo, David, Puig, Sala (Labiano, min. 46), Arimany, Blay (Corominas, min. 56) i Pimentel. ? EBRO: Patxi, Marcos, Gori, Sergio, Raúl, Pilafés (Eduard, min. 82), Owen (Gregor, min. 66), Obere, Mahdi, Fran (Óscar, min. 57) i Escuín (Richi, min. 71). G golS: 0-1, min. 41, Mahdi; 1-1, min. 77, Arimany. A àrbitre: David Congost Larrosa. Va amonestar amb targeta groga Abde i Arimany (Girona) i Marcos, Raúl, Pilafés, Owen, Obere, Mahdi i Escuín E ESTADI: Municipal de Vilablareiz.

El juvenil del Girona va encadenar el quart partit consecutiu sense conèixer la victòria i va empatar a casa davant l'Ebro. A la primera meitat, el partit va ser força encallat i el Girona no podia desplegar el seu joc habitual degut a la intensa pressió visitant. Amb un joc molt pràctic, l'Ebro es va avançar al marcador al minut 42 gràcies a un gol de Mahdi, que va rematar una segona jugada d'un córner des de la frontal. A la represa, els gironins van posar una marxa més i van posar pressió als aragonesos mdes de bon principi, amb bones ocasions que no van aconseguir materialitzar. Al minut 77 però, Arimany si que va trobar el gol després d'una nova jugada a pilota parada. A partir d'aquí, el partit es va tornar boig i el Girona, atacant, i l'Ebro contraatacant, podrien haver canviat el signe del partit.