El Girona ha sumat una important victòria al camp de l'Osasuna, un dels equips més en forma de la categoria, gràcies a un gran gol de Rubén Alcaraz, que ha batut el porter Nauzet amb un espectacular xut des de fora de l'àrea al primer temps.

Després d'un molt bon primer temps i de mostrar una de les millors cares de tota la temporada, els gironins han sabut aguantar l'embranzida del seu adversari al segon temps. Osasuna ha apretat en els segons 45 minuts, però Becerra i també la defensa han mantingut a ratlla els seus atacs. Fins i tot ha pogut caure el segon als instants finals, amb el partit del tot obert, però ni Mata ni Granell han estat encertats.

El Girona suma així la quarta jornada sense conèixer la derrota, deixa el descens quatre punts per sota i escala algunes posicions per acostar-se a la zona tranquil·la de la classificació.

-Fitxa tècnica:

0 - Osasuna: Nauzet; Oier, Miguel Flaño, Tano (Alex Berenguer, m.78), Unai García, Javier Flaño; Merino; Roberto Torres, Adrián Cruz (Olavide, m.46); Javi Martínez (Pucko, m.68) i Nino.

1 - Girona: Becerra; Pol Llonch, Kiko Olivas, Alcalá, Lejeune, Clerc (Aday, m.54); Pere Pons, Alcaraz, Borja García (Granell, m.59); Felipe (Eloi Amagat, m.75) i Mata.

Gol: 0-1, m.24: Alcaraz.

Árbitro: Valdés Aller (Comité Castellano-Leonés). Ha ensenyat una targeta groga a Nino (m.45) i Merino (m.69), d'Osasuna, i a Lejeune (m.43), Mata (m.45) i Felipe (m.64), del Girona.

Partit de la 11a jornada de la Lliga Adelante disputat a l'estadi El Sadar davant 14.059 espectadors.