El Girona pot obtenir a Pamplona una victòria revitalitzadora que el faria allunyar dels fantasmes de la cua de la classificació, però en cas de no aconseguir-la, els números d'entrar a la zona de descens al finalitzar la jornada pel conjunt entrenat per Pablo Machín són mínims.

Dos dels equips que ahir dissabte podien superar el Girona a la classificació, el Llagostera i el Tenerife, van perdre els seus partits i per tant, seguiran una jornada més en zona de descens. Ambdós equips tenen 10 punts per 11 dels gironins. A la cua de la classificació i amb el partit d'avui encara per disputar, Bilbao Athletic i Almeria tanquen la classificació de la Segona Divisió A.

Tant bascos com andalusos tenen la oportunitat de, amb una victòria i esperant una derrota del Girona, provocar un triple empat a 11 punts a la classificació.

La diferència de gols dels de Montilivi és de menys 1, mentre que la del Bilbao Athletic és de menys 3 i la de l'Almeria, menys 7. Per tant, primer s'hauria de donar el cas que el Girona perdés i després, que els seus rivals guanyéssin i capgiréssin al seu favor la diferència de gols.