Tampoc és que estigui molt lluny, però haver deixat el descens a quatre punts -un partit i mig- és pel cap baix tranquil·litzador. I més, després de fer-ho el cap de setmana que es visitava el camp del líder i la jornada en la qual si les coses no haguessin funcionat l'equip podia haver caigut a les places de descens.

Però res d'això; el conjunt gironí va respondre contra l'Osasuna i s'ha guanyat el dret a tenir un parell de setmanes de tranquil·litat. Ho va aconseguir just el dia que varen caure alguns mites de l'equip. D'entrada, ahir vàrem tornar a veure Richy a la banqueta, cosa difícil en les últimes temporades si no era per targetes o lesió. El seu lloc al banc va permetre veure la tripleta formada per Kiko Olivas, Alcalá i Lejeune, fiables segons explica el zero que va mantenir la porteria de Becerra. Ahir també es varen poder veure dos canvis abans del minut 70, moment de partit on Machín té per costum començar a moure la banqueta.

Amb tot això, el Girona FC s'ha guanyat la tranquil·litat per alguns dies. I potser ho ha fet en el millor moment, no només per haver guanyat al camp del fins ara líder, sinó per preparar amb calma la pròxima jornada. Un partit amb molt morbo tenint en compte que tornarà a Montilivi el Lugo. Segur que el matx de diumenge no tindrà res a veure amb el del passat 7 de juny. Però com el gol de Migue contra el Ceuta, el penal de Kiko Ratón contra el Murcia o la salvació amb Salamero a la banqueta, el partit contra els gallecs que tancava la passada lliga regular, sempre serà un capítol a part en la història del club de Montilivi. O sigui, diumenge morbo per sumar la primera victòria a casa.