El desenllaç de la darrera jornada de Lliga de la temporada passada no va deixar gens content l'expresident del Girona, Joaquim Boadas que va veure coses «estranyes» en tres partits:?Mallorca-Girona, Girona-Lugo i Betis-Sporting. És per això que Boadas va decidiri denunciar intents de manipulació en els tres partits i alteració de la competició a la LFP?i a la Federació. El cas va ser traslladat a l'estiu a la Fiscalia General de l'Estat i la darrera notícia que en té Boadas és que ara és a mans de la Fiscalia de Sevilla. Això sí, l'únic partit on s'ha considerat que hi pot haver delicte és el Betis-Sporting. Boadas no entén com el cas no ha agafat el mateix ressò ni ha anat tan de pressa com les denúncies que va presentar ell mateix contra Xerez i Racing (12-13) que van provocar la imputació d'un jugador i judici. «En canvi, per tot aquest muntatge ningú ha resultat imputat i no s'ha mogut res per part de la LFP i Federació. Ho trobo força greu». L'expresiden considera que «no hi ha voluntat d'investigar».

Boadas va aportar com a prova una gravació en què l'entrenador del Mallorca, Miquel Soler, reconeixia que els seus homes no haurien cobrat (la suposada prima) perquè van perdre contra el Girona (0-1). Una altra prova que va aportar Boadas va ser les imatges del porter del Betis Dani Giménez demanant calma als aplegapilotes quan el seu equip ja perdia 0-2. En aquest sentit, l'exdirectiu reconeix que li han trucat dos cops des de la Direcció General de la Policia per si tenia més proves i que està pendent de declarar.

Les seves revelacions del 2013 van fer que Javier Tebas assegurés que crearia una Comissió Anticorrupció que seria presidida per Boadas. «Ara hi hauria instruments per perseguir qualsevol moviment sospitós», diu.