Després d'un llarg calvari de més de dos mesos, l'estrena de Rubén Sobrino és cada cop més a prop. El davanter manxec va tornar a completar l'entrenament d'ahir amb normalitat la qual cosa, sumada al resultat positiu d'unes proves que li van fer dimecres, el converteixen en un jugador disponible per a Pablo Machín per enfrontar-se diumenge al Lugo. Això sí, Sobrino reconeix que ni molt menys està al cent per cent però sí que es veu per ajudar l'equip «una estona a la segona part» per tal de començar a agafar «minuts i sensacions». Un oferiment, sens dubte, molt benvingut malgrat que caldrà veure quin cas en fa Machín. I és que malgrat que Sobrino assegura estar a punt per competir -«sortiré ben endollat», diu-, el sorià és un home que no sol arriscar-se gaire en les reaparicions dels seus lesionats. Sigui com sigui, sembla força probable que Sobrino ocupi un lloc a la banqueta contra el Lugo.

Les dues o tres aturades per recaigudes que ha hagut de fer Sobrino des que a mitjans d'agost va rebre un fort cop a la cama li han espatllat el començament de curs. «He fet unes deu pretemporades aquest any. Un parell o tres de vegades vaig rebre cops que no semblaven res i al final sí que ho eren. Entre una cosa i l'altra vaig amb molt de retard. Ara però, estic content i a veure si puc gaudir jugant una mica diumenge», explica. El manxec reconeix que tota aquesta inactivitat li ha servit per «aprendre molt» i assegura que si té minuts diumenge sortirà «endollat».

Amb vistes al partit contra el Lugo, Sobrino considera que el que va passar el curs passat farà que l'equip surti més motivat. «Pot ser més un plus. Els van arrabassar l'ascens l'últim partit i els pot servir d'al·licient per sortir amb més ganes», diu el de Daimiel. Tot i això, Sobrino recorda que al vestidor no se'n parla ni creu que pugui ser perillós. «Serà un partit com qualsevol altre».

D'altra banda, Sebas Coris va treballar amb normalitat i sembla haver deixat enrere ja la lesió que es va fer ara farà un mes.