L'entrenador del Lugo, Luis Milla, va voler llançar un clar missatge de calma abans del partit de demà contra el Girona. «Si el partit està calentet, hem de refredar-lo. Nosaltres anem amb la intenció de fer el nostre partit, respectar molt el rival, que la gent s'ho passi bé allà i jugar un partit de futbol, ??res més que això», va comentar el preparador aragonès en conferència de premsa.

Milla va revelar que ha «parlat amb el grup tota la setmana» per mirar que estiguin «molt tranquils» en la visita a Montilivi. «La gent estarà una miqueta més pendent, però nosaltres hem d'estar tranquils, que és un partit més. Com a equip, sabem que hi haurà un ambient hostil, però que quan comenci el partit som onze contra onze», deia l'exjugador internacional.

El tècnic va insistir que el Lugo haurà de ser «capaç de controlar aquest ambient» que es trobarà en el retorn a Girona. «La gent té experiència, hi ha algun jugador jove però a nivell grupal ho sabrem gestionar bé», manté.

L'entrenador de Terol va elogiar el Girona, del qual va recordar la «grandíssima temporada» que va signar el curs passat i va pronosticar que «a la llarga estarà a dalt». «És un equip molt intens i competitiu, que té la base de l'any passat i s'ha reforçat bé. Treballa bé la pressió, no et deixa evolucionar en el teu camp i haurem d'estar molt atents i concentrats, molt vius i encertats», va assenyalar.

Milla espera que el seu equip competeixi «durant els noranta minuts» a Montilivi pel dèficit que té lluny del Anxo Carro, on encara no ha guanyat aquesta temporada. El segon entrenador de Milla és Luis Cembranos, exjugador del Figueres la temporada 1992-93, .