El Girona s'ha quedat sense l'opció de venjar-se del Lugo i, de passada, ha vist com la maledicció que el persegueix a Montilivi, on no hi guanya des del mes de maig, continua intacta. En un bon partit dels de Machín, sobretot a la segona meitat, els gallecs han tret petroli de la seva única ocasió de gol.

Un xut llunyà de Sergio Marcos que ha sorprès Isaac Becerra i que ha acabat al fons de la porteria ha llençat pel terra les aspiracions d'un Girona que ha estat superior durant bona part del partit. Els blanc-i-vermells, correctes abans del descans i dominadors a la represa, han gaudit de bones oportunitats per marcar. El porter José Juan ha tret un parell de mans prodigioses a rematades de Jaime Mata, mentre que Borja García ho ha provat en diverses ocasions però sense fortuna.

Fins que ha arribat el minut 81 i en una jugada aparentment inofensiva, Sergio Marcos ha engaltat una voleia que s'ha colat lluny de l'abast d'un Becerra que gairebé s'ha quedat inmòbil. A partir d'aquest moment, el Girona ha desaparegut i el partit ha acabar morint. Amb aquesta derrota, els gironins tornen a perdre al seu estadi (no ho feien des de l'últim cap de setmana d'agost) i segueixen sense conèixer la victòria a Montilivi en el que portem de temporada.

0. Girona: Becerra; Pol Llonch (Javi Álamo, min.45), Kiko Olivas, Alcalá, Lejeune, Aday; Pere Pons, Borja García, Alcaraz (Granell, min.45); Felipe (Jairo, min.78); i Mata.

1. Lugo: José Juan; Cendros, Israel Port, Carlos Hernández, Manu; Seoane, Iriome (David Ferreiro, min.70), Carlos Pita, David López (Sergio Marcos,min. 58); Jonathan Pereira (Lemos, min.80); i Caballero.

Gol: 0-1, min.81: Sergio Marcos.

Àrbitre: Pablo González Fuertes (comitè asturià). Ha amonestat els locals Lejeune i Aday, i els visitants Seoane, Carlos Hernández i David Ferreiro.

Incidències: Partit corresponent a la dotzena jornada de la Lliga Adelante, a Montilivi davant uns 3.500 espectadors.