Falta un selfie

10.11.2015 | 07:10
Falta un selfie

Acostumats com estàvem l'any passat a veure selfies dels jugadors els dies de victòria, aquesta temporada les instantànies fetes al mateix vestidor han escassejat. I si bé la setmana passada el que es va fer la plantilla al Sadar va satisfer tothom, el cert és que el que vol veure la parròquia gironina és el selfie de Montilivi. No hi ha manera. Sis jornades ha disputat ja a casa l'equip de Machín i en cap ocasió el tècnic ha pogut fer la fotografia més esperada. Ahir tampoc. I no serà perquè en la segona part jugadors i tècnics no s'ho mereixessin.

De fet, es podria ben bé dir que el Lugo amb mitja ocasió va fer un gol i que sense pràcticament fer treballar Becerra es va endur els tres punts. Així de cru i de real. Estarem d'acord que el resultat d'ahir és molt menys dolorós -res a veure- que l'empat de fa cinc mesos, però igual d'immerescut per part gallega.Tot i que també suposo que estarem d'acord que si no remates el rival quan el tens acorralat, com va passar ahir, es corre el perill que en una acció puntual sigui el rival qui et remati a tu. Com ahir.

I potser ara que ja s'ha passat un quart de lliga, període durant el qual s'han disputat sis partits a casa, caldria fer una reflexió numèrica: la temporada passada l'equip va sumar 40 dels 63 punts jugats a casa i 42 dels 63 jugats a fora. Això li va donar la marca final de 82 punts, que com se sap varen ser insuficients per pujar. Curiós que l'equip de Machín fonamentés les seves opcions d'ascens, més en el que va aconseguir fora, que en el que va sumar a casa. Una tònica que, de moment es repeteix aquesta temporada, en la que a Montilivi s'han fet quatre punts de divuit, mentre a fora se n'han sumat 10 en les mateixes sis jornades.

Per cert, queda molt lliga per davant, però si el Girona sumés tots els punts que haurà de disputar com a local -queden quinze jornades- n'acabaria fent 49. O sigui que molt bé ho haurà de fer per estar en els números de l'any passat. A fora l'equip va més o menys en el mateix camí, els deu punts d'aquesta temporada s'assemblen molt als onze que ja tenia fa un any a aquestes alçades de la lliga.

O sigui que si res canvia molt, sembla que tornarem a gaudir més veient l'equip fora, que a casa. Albacete, Còrdova i Elx seran els pròxim rivals de passar per Montilivi. Veja'm quan veiem el selfie.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema