Un gol del juvenil Carbonell quan faltaven quatre minuts pel final ha permès al Barça B eliminar el Girona de la Copa Catalunya. El davanter blaugrana ha guanyat la partida als centrals Richy i Marcelo després d'una magnífica passada de Samper per fer l'únic gol d'un partit dominat pel conjunt local. El Barça B, que venia de perdre en la lliga de Segona B contra el Llosetenc, s'ha mostrat més ambiciós que els gironins i ja al tram final de la primera part i en l'inici de la segona ha tingut ocasions per moure el marcador. Germán, que avui era el porter titular del Girona, ha tingut una actuació encertada i no ha pogut fer res per evitar el gol de Carbonell.

Pel bàndol gironí cal destacar els debuts de Sobrino i Nwakali. El davanter amb prou feines ha tingut participació en els 77 minuts que li ha donat Machín, mentre que el migcampista ha aparegut força en gairebé una hora de joc. Joel Arimany ha acabat rellevant Sobrino després que una estona abans Granell fes el mateix amb el nigerià.

El Barça B és el primer finalista de la Copa Catalunya. El segon sortirà del duel Rubí-Sabadell que es jugarà el 8 de desembre.

FC Barcelona B: Ortolà, Godswill, Grimaldo, Tarín (Costa, min. 46), Quintilla, Sergi Samper (Ros, min. 90), Rolón (Palencia, min. 88, Gumbau, Aitor (Carles Pérez, min. 65), Aleñà (Kaptoum, min. 62) i Campins (Carbonell, min. 62).

Girona: Germán, Javi Álamo (Sebas Coris, min. 69), Marcelo, Richy, Carles Mas, Clerc (Aday, min. 69), Nwakali (Granell, min. 58), Vivancos, Eloi (Alcaraz, min. 58), Jairo (Alcalá, min. 77) i Rubén Sobrino (Joel Arimany, min. 77).

Àrbitre: David Congost Larrosa.

Gol: 1-0, min. 86, Carbonell.