Rubén Sobrino i Nwakali, dos dels tres jugadors que té el Girona cedits pel Manchester City, van estrenar-se ahir amb la samarreta blanc-i-vermella. L'exdavanter del Ponferradina aconseguia jugar 75 dies després de ser presentat a Montilivi com el fitxatge estrella de l'estiu; un edema després de rebre un cop en un entrenament de pretemporada encara a Ponferrada li ha estat fent la guitza fins ara. Per la seva banda el migcampista nigerià va tenir força participació en l'hora de joc que li va donar Pablo Machín, que el va acabar substituint per Granell al quart d'hora de la segona meitat.

Sobrino, la gran esperança de l'afició per rellançar les expectatives d'un Girona que, a la lliga paga molt car el no haver guanyat cap partit a casa, va aparèixer molt poc. El tècnic li va donar 77 minuts i com havia anunciat el va rellevar pel juvenil Joel Arimany, a qui també volia veure en acció aprofitant la Copa Catalunya. Un barret a un defensa blaugrana en la primera part va ser el millor detall de qualitat del futbolista, que encara està lluny del seu millor estat de forma i amb prou feines va inquietar l'àrea d'Ortolá.

En l'onze inicial del Girona també hi eren el porter Germán Parreño, els defenses Marcelo i Carles Mas, i el migcampista Vivancos, amb nul·la o escassa participació a la lliga, i homes que han comptat més pel tècnic però amb una participació més secundària com Eloi i Jairo. A la segona part va començar una llarga sèrie de canvis que va servir per donar minuts també a homes com Coris, Granell, Joel Arimany, Alcalá, Aday i Alcaraz.

Tot plegat en la intimitat del Miniestadi. El camp del filial del Barça estava desert tot i que el duel presentava prou atractius i segons l'estadística oficial tant sols va reunir 511 espectadors. El proper 8 de desembre Rubí i Sabadell disputaran l'altre semifinal d'aquesta Copa Catalunya.