Ha estat un reconegut impressor i editor, que ha dedicat més de 50 anys a imprimir i editar diferents revistes i llibres. En aquesta tasca, ha excel·lit per haver estat promotor i impressor durant els 17 anys inicials de la revista Presència i per haver salvaguardat la història del Girona FC. Va editar dos llibres de referència: 75 anys del Girona FC i Història del futbol a Girona.

Ha estat un excel·lent futbolista. Va començar a l'equip de l'escola i va continuar amb els ?equips del barri, on va despuntar el bon estil de joc que el portaria a ingressar a la plantilla de l'amateur del Girona, que era el filial del primer equip gironí. D'aquí a l'any 1947 va fer el salt definitiu al primer equip, on va jugar durant 9 temporades seguides fins a la temporada 1955-56. Va aconseguir en aquesta època, com a capità de l'equip, l'ascens del Girona a 2a Divisió Nacional i alhora guanyar el títol de millor futbolista gironí el 1954.

Ha estat un apreciat i actiu directiu i, un cop es va retirar al juny del 1956, va tenir cura de l'equip juvenil i també va ser responsable de l'amateur. El 1968, quan semblava retirat de tota activitat esportiva, funda amb d'altres companys futbolistes l'Agrupació de Futbolistes Veterans de Girona, en la qual ocupa el càrrec de vicepresident des de la seva creació fins als últims anys de la seva vida. A més d'això, per si fos poc, va ser soci actiu del Girona, el GEiEG, de les Penyes Doble Set i Bons Aires i va continuar servint l'esport des del càrrec de vocal de l'Associació Catalana de Dirigents de l'Esport.

En darrer lloc, des de la Representació Territorial de l'Esport a Girona de la Generalitat de Catalunya, volem reconèixer en Jaume com l'impulsor i dinamitzador de les Medalles de l'Esport de les Comarques Gironines juntament amb el Sr. Miquel Callís, representant Territorial de l'Esport a Girona a l'any 1980, amb l'objectiu d'homenatjar totes aquelles persones que d'una manera anònima i desinteressada (com ell) havien treballat o treballaven per l'esport des de diferents àmbits: com esportista, com a tècnic, com a delegat, com a directiu, com a promotor de l'esport... Aquest guardó va adreçat a persones més grans de 60 anys que, voluntàriament, amb molta constància i una gran generositat dedicaven o encara dediquen un munt d'hores a fer possible la pràctica de l'esport a la gent jove i no tan jove. Van elaborar un reglament de les medalles que avantposa els criteris de treball i compromís, de manera voluntària i desinteressada davant altres aspectes com podrien ser els èxits esportius, que cadascun dels candidats han desenvolupat al llarg de la seva vida. Una feina que va realitzar desinteressadament i formant part activa de la comissió de les medalles, al llarg de 25 anys i gràcies a la seva constància i compromís. El treball iniciat per ell ha continuat vigent i aquest any s'ha esdevingut la 35a edició del guardó més antic que es coneix a Catalunya. Ell en va ser guardonat merescudament l'any 1994. En aquestes 35 edicions han rebut el guardó un total de 578 persones d'arreu de les nostres comarques gironines i de diferents modalitats esportives. Tots ells, amb la seva experiència, han aportat el seu gra de sorra per mantenir viva la riquesa esportiva i associativa de les comarques gironines fins al dia d'avui.

Moltes gràcies, com a persona, com a esportista, com a directiu, com a impulsor de tasques de voluntariat i com a impressor.