Ocón Arraiz i el Girona es tornaran a veure les cares d'aquí una setmana a Montilivi. El col·legiat de La Rioja és recordat per ser l'àrbitre que no va assenyalar el penal de Trujillo a Acuña al camp de l'Almeria (2012-13) que va deixar el Girona sense opcions d'ascens diurecte (2-1). Ocón Arraiz va tornar a guanyar-se un lloc a la història negra del Girona el curs passat en expulsar Carles Mas i Richy Álvarez al camp del Mallorca en la penúltima jornada de Lliga, cosa que va deixar-los sense poder disputar el decisiu partit contra el Lugo. Tot i que l'expulsió de Mas va ser prou justa, la segona targeta groga al capità blanc-i-vermell va indignar tots els estaments del club. Era ja el temps afegit i l'àrbitre va interpretar que Richy va treure massa el colze en una pilota aèrea a la frontal de l'àrea. La jugada no va tenir conseqüències i el Girona va guanyar el partit (0-1). Ara bé, cap dels recursos presentats pel club perquè li fos retirada va tenir èxit i Machín va haver de jugar contra el Lugo amb Lejeune, Íñiguez i David Garcia de centrals, ja que Ramalho també estava lesionat.

Aquesta temporada, Ocón ja va dirigir el Girona al partit de Copa a Tarragona amb victòria per al Nàstic als penals després del 2-2 final. Diumenge de la setmana entrant, Ocón serà l'encarregat de dirigir el partit contra l'Albacete.

Per altra banda, Cordero Vega, del comitè càntabre, serà l'encarregat de dirigir un partit amb molt de morbo: el retorn del Llagostera al Nou Estadi de Tarragona el diu?menge, 22, a les 17.00.