La derrota a la Copa Catalunya dimecres a la nit al Miniestadi contra el Barça B (1-0) no va deixar gens content Pablo Machín. El tècnic sorià va veure com al seu equip li tornava a costar no ja materialitzar les ocasions -poques- que va crear sinó també generar perill en atac. A més a més, l'eliminació de la Copa Catalunya, afegida a la de la Copa del Rei del setembre a Tarragona, deixa el Girona viu únicament a la Lliga. Una situació difícil de gestionar per a un Machín que haurà de dosififcar una plantilla de 25 jugadors amb només una competició en joc fins al mes de juny.

De notes positives, el partit contra el Barça B també en va deixar unes quantes. Una, les bones intervencions de Germán Parreño, que fan que l'aficionat pugui estar tranquil si mai Isaac Becerra es refreda. L'altra, els bons minuts de Sebas Coris un cop superada la ­ino­portuna lesió al peu. Ara bé, la notícia més esperada tant per l'afició com per Machín va ser l'estrena de Rubén Sobrino. El davanter manxec va disputar els seus primers minuts amb la samarreta del Girona després de deixar enere una lesió que li ha fet la guitza durant més de dos mesos. Sobrino va ser titular i va aguantar 77 minuts sobre el terreny de joc fins que va ser substituït per Joel Arimany. Algun detall de qualitat en forma de control o barret va ser el que va ensenyar un Sobrino que confia haver deixat enrere definitivament el malson de la lesió. El jugador cedit pel Manchester City no disputava un partit des del passat 29 de juliol contra el CD Barco en un amistós amb el Ponferradina. Durant la pretemporada, Sobrino va jugar contra el Toralense, Deportivo de la Corunya i un triangular amb el Bembibre i el Compostel·la abans de deixar de fer-ho perquè les negociacions amb el City pel seu fitxatge ja havien començat.

«A partir d´ara he d´anar a més fins a trobar el meu punt més alt i mantenir-lo per ajudar l´equip», deia ahir després de l´entrenament Sobrino. El manxec reconeix que tanta inactivitat fa que surti «amb més ganes» als partits i ja pensa en l´Alabès. «Després de trobar-me bé al Miniestadi, ara espero poder jugar alguns minuts a la Lliga el cap de setmana. A veure si toca ja», diu.

Sobrino reconeix que contra el Barça B ja no va notar pràcticament molèsties a la cama. «Han anat marxant. Durant el partit van desaparèixer gairebé al 90%», detallava. Amb Sobrino a punt, Ma­chín guanya un element ofensiu més. D´aquesta manera, el tècnic sorià disposa ara de Jaime Mata, Felipe Sanchón, Jairo Morillas i de Sobrino, a més a més del juvenil Joel Arimany que empeny amb força. El manxec és d´un perfil diferent a tots els homes ofensius que han jugat fins ara. Més tècnic, Sobrino és un atacant més fi, de molta qualitat individual.