No hi ha manera. El Girona segueix sense guanyar a casa. Després de sis partits a Montilivi, els de Machín continuen sent l'únic equip de la categoria que encara no ha sumat cap triomf davant la seva afició. El balanç és realment preocupant: 4 de 18 punts. Ahir, el rival era el Lugo, el mateix equip que el 7 de juny d'aquest any va frustar amb un gol de Caballero en l'afegit (1-1) el somni del Girona de pujar per primera vegada a Primera. Aquell dia, un històric de l'entitat, Xavi Agustí, exjugador i exentrenador del club, reconeixia en aquest mateix diari que "l'Sporting de Gijón -l'equip que finalment va acabar segon, i per tant, va convertir-se en nou equip de Primera- ha sabut fer la feina abans del partit, i nosaltres no. És així de clar. Tothom sap perfectament com va el futbol. Hi ha directius que s'haurien de quedar a casa i no tornar mai més al camp".

Ahir, a diferència de fa cinc mesos, Agustí va ser a la llotja de Montilivi. Després del partit recordava que "a vegades hi ha ?equips que porten malastrugança, i el Lugo és un d'aquests. Avui -ahir?- ens hem trobat amb una primera part que no ha estat res de l'altre món, però a la segona s'ha jugat molt bé, amb clares ocasions de gol, i semblava que s'havia de guanyar fàcil, però el gol ens ha deixat gelats". A continuació, Agustí va voler tornar a recordar sense embuts, que "si el curs passat s'haguessin fet bé les coses aquest any no hauríem hagut de jugar contra el Lugo. Ara hauríem d'estar jugant contra el Madrid o contra l'Atlètic, i en canvi ha vingut el Lugo, i a sobre ens ha guanyat. Quan les coses no es fan bé, fins i tot poden repercutir en la temporada següent, i aquí en tenim un clar exemple". Agustí va admetre que "tardaré a tornar, perquè jo em poso molt nerviós quan veig que el Girona no guanya".

El club també va convidar a la llotja els exjugadors Barto Pagès i Lluís Busquets. Qui també es va deixar veure per Montilivi va ser l'expresident Patxi Otamendi i l'exdirector general Javi Pequeño.