155 dies després, Montilivi tampoc ha pogut celebrar una victòria. Fa més de cinc mesos que el Girona no sap el que significa guanyar a casa. Ha plogut molt des d'aquell 24 de maig, quan el Llagostera es va convertir en l'última víctima que va marxar amb derrota de l'estadi. Des d'aquella tarda, els gironins no han fet més que col·leccionar decepcions quan li ha tocat exercir fer d'amfitrió, fins al punt de convertir-se, i amb diferència, amb el pitjor local de tota la Segona Divisió A.

Per dos motius: un, perquè encara no sap el que és guanyar a casa, quelcom que la resta dels equips de la Lliga han fet, tard o d'hora. En la jornada anterior, l'Osca va fer els deures i per fi va guanyar l'Alcoraz, deixant el Girona com l'únic conjunt de la categoria de plata que encara no s'havia estrenat com a local. Ni ahir, davant el Lugo, en va ser capaç tot i signar un bon partit i protagonitzar una molt bona segona meitat. L'altre motiu és molt clar. Els números no menteixen i de 18 punts possibles, els de Machín només n'han estat capaços d'aconseguir 4. Un bagatge molt pobre que es tradueix en una mitjana del 22,2 per cent (més d'un quart dels punts en joc). Això es tradueix en dues derrotes (contra Numància i Lugo) i quatre empats (davant Osca, Llagostera, Saragossa i Almeria). La propera oportunitat per millorar els registres a casa arribarà el diumenge, 22 de novembre, coincidint amb la visita de l'Albacete.

Es trunca la ratxa

Amb la victòria a Pamplona, semblava que el Girona havia trobat per fi el seu rumb i que començava a mirar cap amunt. Però ahir, amb el 0-1 contra el Lugo, l'equip va posar fi a una ratxa de quatre jornades sense conèixer la derrota. A més, el gol de Sergio Marcos va deixar en 298 els minuts que va acumular Isaac Becerra sense encaixar ni un gol.