Com ja havia passat en l'anterior eliminatòria del Barça B contra el Figueres, que també va coincidir amb una setmana d'aturada de la lliga de Primera pels partits de seleccions, Gerard Gumbau va jugar ahir la Copa Catalunya amb el filial. El migcampista de Campllong, exfutbolista del Girona, va retrobar-se d'aquesta manera el seu exequip, amb qui ja s'hi havia enfrontat el curs passat a Segona A amb el Barça B. Aquest any, però, Gumbau s'entrena amb el primer equip i sol anar convocat per Luis Enrique. Aquesta jornada, però, aprofitant que no hi ha Lliga BBVA, jugarà amb el B el miniderbi contra l'Espanyol.

«El Girona acabarà a la part mitjana-alta de la classificació. Sempre fa il·lusió que vingui a jugar aquí un equip on he estat tants anys», va explicar al final del partit el gironí del Barça B. Gumbau, tot i que ja ha debutat tant en Lliga com en Lliga de Campions amb el primer equip, segueix tocant de peus a terra i enviant un discurs modest:?«Tothom voldria ser al primer equip. Jo estic molt bé on soc però no penso més enllà del proper partit amb filial». En aquest sentit va admetre que «si anés convocat al clàssic (Madrid-Barça el dia 21) se'm posaria la pell de gallina».

Per la seva banda el tècnic del filial, Gerard López, va indicar que «el Girona ha vingut a platar cara i és tot un equip de Segona A. Hem jugat més bé que ells i hem demostrat que podem guanyar equips superiors. Espero que aquesta victòria ens serveixi per aixecar la moral i reaccionar a la lliga. Ens ha anat bé que poguessin jugar Gumbau i Samper».