Luis César Sampedro, entrenador de l'Albacete, perd dos dels seus homes més importants per visitar Montilivi, com ho són Antoñito i Edu Ramos, però no tot són males notícies per al preparador gallec. La infermeria se li ha començat a buidar i una de les novetats és la de Mario Ortiz, qui s'ha perdut els tres últims partits de Lliga, però que està disponible per entrar a la propera convocatòria. El jugador no només ja s'entrena amb el grup, sinó que ahir va assegurar que «estic a ple rendiment» i que, a banda, «si l'entrenador vol, pot comptar amb mi per al partit contra el Girona».

El càntabre té moltes opcions, a més, de tenir minuts des de bon començament. La baixa d'Edu Ramos obre les portes a la titularitat d'un jugador que, tot i això, prefereix ser prudent. «És cert que tenim alguna absència important, però l'entrenador té diverses opcions i ell té l'última paraula. Més d'un futbolista podem ocupar aquella posició. Veurem què és el que passa», va dir.

Un dels altres homes que viatjarà cap a Girona és el central Agus. I?això que en l'últim partit, contra l'Albacete, va patir un fort mareig al vestidor que el va obligar a passar per l'hospital aquell mateix dia. «No em trobava gaire bé. Vaig fer un gest de ràbia i em vaig marejar. Al vestidor vaig caure. Tenia la glucosa pels núvols! Però ara tot està bé i només va ser un ensurt». Agus, que avui ja s'entrenarà amb normalitat, assegura que «si no passa res puc ser a Montilivi». c.r. girona/albacete