El Girona s'ha imposat per 3-0 a l'Albacete i finalment ha trencat el malefici que tenia a Montilivi, on no guanyava des de finals del mes de maig (1-0 al Llagostera), gràcies als gols de Clerc, Jairo i Rubén Alcaraz, i amb Rubén Sobrino com el jugador més destacat.

Els gironins arribaven al partit necessitats i per aquest motiu des dels primers minuts el Girona s'ha fet amb el control del partit i ha buscat a porteria de l'Albacete.

Molt aviat Lejeune ha tingut la primera ocasió, en una rematada que ha sortit alta. El bon joc col·lectiu del Girona ha significat que abans del minut deu de partit Jairo estigués a punt d'estrenar el marcador, però Paredes ha pogut allunyar el perill.

Després d'un gran inici del Girona, l'Albacete s'ha començat a assentar en el terreny de joc i a aproximar-se més a la porteria de Becerra, sobretot a pilota aturada, però primer Alcalá i en segona instància Javi Álamo han estat provindencials.

Al minut 25, Sobrino ha firmat un eslàlom espectacular marxant de tres jugadors visitants i ha cedit la pilota a Clerc perquè aquest amb l'esquerra superés per sota Juan Carlos.

De nou Sobrino, dos minuts més tard ha posat una bona pilota a Felipe, però Córcoles molt atent ha evitat la rematada. Malgrat el gol en contra l'Albacete no va perdut la cara al partit sobretot mitjançant Santi Jara, molt actiu durant el primer temps.

El Girona ha tornat a colpejar, aquest cop quan Jairo ha rematat de volea una excel·lent centrada per la dreta d'Álamo per augmentar les distàncies en el marcador a la vora del descans (2-0 ).

L'Albacete ha sortit disposat a la segona part a marcar aviat i ficar-se novament en el partit i l'ha tinguda Portu, que s'ha plantat sol davant Becerra, però el porter local ha pogut endevinar les intencions del davanter.

Pel Girona, el més actiu en tot moment, ha sigut Sobrino que mitjançant la seva qualitat intentava desequilibrar davant la defensa visitant.

Felipe, en el minut 60, ha fet una gran jugada individual que ha acabat amb un xut que ha sortit alt per damunt de la porteria de Juan Carlos.

Santi Jara ho ha provat en un lliure directe, però Isaac Becerra ha blocat molt bé la pilota. El Girona havia aconseguit adormir el partit i els atacs de l'Albacete eren inofensius, la majoria amb xuts des de lluny o arribades per banda del recentment incorporat Carmona.

El cop de gràcia per a l'Albacete ha arribat a falta de set minuts per al final després d'un gran contraatac començat per Granell, i seguit per Jairo i Borja que la va tocar perquè Alcaraz enganyés a Juan Carlos per establir el 3-0 definitiu.

- Fitxa tècnica:

Girona: Becerra; Javi Álamo (Coris, min.81), Kiko Olivas, Alcalá, Lejeune, Clerc; Pere Pons, Granell, Felipe (Ruben Alcaraz, min.65); Jairo; i Rubén Sobrino (Borja García, min.74).

Albacete: Juan Carlos; Córcoles, Pulido, Agus, Paredes; Adri Gómez (Adrià Carmona, min.73), Miguel Nuñez (Jona, min.56), Portu, Santi Jara; Cesar Diaz (Samu, min.65) i Rubén Cruz.

Goles: 1-0, min.25: Clerc, 2-0, min.41: Jairo, 3-0, min.83: R.Alcaraz.

Árbitro: Daniel Ocón Arraiz (comitè de La Rioja). Ha amonestat Alcalá, Pere Pons, Granell i Becerra.

Estadi: Montilivi. Tarda molt freda amb 3.810 espectadors.