les imatges de l'esperada victòria a montilivi

Pablo Machín es va retrobar amb un triomf a casa després de mig any sense fer-ho.Rubén Pulido fa caure Pere Pons en una acció de lluita al mig del camp.

Pablo Machín va respirar tranquil amb la victòria d'ahir, la primera a Montilivi des del passat mes de maig, però, un cop va haver reivindicat el triomf "merescut i amb un resultat contundent", va aprofitar per reforçar el missatge que fa setmanes que manté: "Ja ens havíem merescut guanyar en molts dels altres partits a casa". Machín va assegurar que no sap com va l'equip a la classificació (catorzè, gràcies als tres punts d'ahir) perquè "encara és molt aviat". Per a l'entrenador sorià del Girona, tot i reiterar ahir un cop més que "els que em coneixeu sabeu que sempre sóc ambiciós", no hi ha més objectius que "guanyar el proper partit a Tenerife".

"És una victòria molt merescuda amb un resultat contudent, però segueixo pensant que la victòria podria haver arribat en qualsevol dels altres partits. El Girona d'avui no ha estat diferent d'altres partits amb la diferència que hem tingut l'encert. La qualitat és el que marca les diferències i avui hem demostrat que ?nosaltres també en tenim", va deixar anar Machín a la roda de premsa abans de ratificar el seu ideari futbolístic que passa, encara que l'Albacete tingui més la pilota al mig delcamp, per ser molt contundent: "Tot el que passa fora de les àrees és més o menys vistós però és poc decisiu per al joc, però defensar fort i atacar bé és la clau. Hem arribat molts cops a l'àrea rival i amb la quantitat arriba la qualitat".

"Em sento satistet perquè s'ha fet justícia amb una victòria fent el mateix que hem fet en altres partits d'aquesta temporada aquí a Montilivi", va reiterar Machín, qui, de manera especial, va voler felicitar els jugadors que "s'han reivindicat demostrant a tothom que s'estava treballant bé". La victòria va impedir que el Girona caigués en zona de descens, en cas de perdre l'equip ara seria dinovè, però el tècnic va restar importància a la classifació "tot i que sempre he dit que les dotze primeres jornades marquen quin seran els teus objectius de la temporada".

"No tinc ni idea de com estem en la classificació perquè encara estem a l'inici", va dir Machín abans de deixar clar que "ara mateix el nostre objectiu és guanyar el següent partit a Tenerife i després l'altre que vingui, jo sóc sempre optimista i miro cap amunt". "Els que em coneixeu sabeu que sóc molt exigent amb mi mateix i al final la classifcació dirà el que ens hem merescut", va concloure Machín sobre les aspiracions del seu equip aquesta temporada. La titularitat de Rubén Sobrino que debutava a la Lliga aquesta temporada va ser una de les millors notícies de la tarda. El davanter cedit pel Manchester City va agradar al públic de Montilivi amb detalls de bon futbol o per la manera de portar el contracop del primer gol. Machín, però, no va voler personalitzar en la figura del davanter. "Jairo i Sobrino han jugat de titulars perquè s'ho han guanyat en els entrenaments. Ells, però també Clerc que venia de no anar convocat i avui ha estat titular. Que un jugador no vagi convocat una setmana no vol dir que ho estigui fent malament, simplement que per aquell partit pensem que ens va millor un altre tipus de jugador", va assegurar que ahir va deixar fora de la convocatòria a Eloi Amagat o Pol Llonch i a a la banqueta a Richy. "Per a mi és molt complicat deixar per motius tàctics cinc jugadors a fora", va assegurar el tècnic.