El Girona no guanya a Montilivi des de la visita del Llagostera la temporada passada (24 de maig). Aquest diumenge li arriba una nova oportunitat que espera, d'una vegada per totes, aprofitar. L'Albacete serà el rival i els precedents, a priori, somriuen als interessos dels blanc-i-vermells. Perquè els manxecs, en les quatre vegades que han trepitjat Montilivi a la Segona Divisió, mai han estat capaços de guanyar.

El primer Girona-Albacete de la categoria d'argent es va produir el curs 2008/09. Aquella freda tarda d'hivern, els de Raül Agné van ser capaços d'aixecar un 1-3 en contra per acabar empatant el partit gràcies a una diana de Jito Silvestre als últims minuts. Un any més tard (09/10), una nova igualada. En aquesta ocasió, a dos gols (2-2). També hi va haver remuntada, però en aquest cas, dels visitants.

Es van tornar a veure les cares la campanya 2010/11, de nou amb Agné al timó del Girona. En aquella ocasió va arribar l'únic triomf local dels quatre enfrontaments. Va ser d'allò més plàcid, amb un 3-0 al marcador i jugadors com Antonio Calle i Alfredo Ortuño defensant els colors de l'Albacete. El darrer precedent data de la temporada passada, quan els de Pablo Machín van deixar escapar un clar avantatge en el marcador. Guanyaven per 2-0 a la segona meitat, però el partit acabaria amb taules:?2-2.

En l'aspecte merament esportiu, l'Albacete recupera el migcampista Mario Ortiz, que havia estat de baixa les dues últimes setmanes per unes molèsties musculars. L'absència d'Edu Ramos li pot obrir les portes a la titularitat a Girona. c.r. girona