La mitja volta que es va treure de la màniga Jairo Morillas per encarrilar la primera victòria del Girona a l'estadi va fer que, de retruc, el davanter andalús se situés com el màxim golejador de l'equip aquesta temporada. El futbolista cedit per l'Espanyol ja duu 4 gols, més un altre a la Copa del Rei, i lidera el rànquing particular de golejadors gironins per davant de Mata (3), i d'Alcaraz i Granell (2). Jairo no amaga la satisfacció que li produeixen els seus números i aposta per anar a més tan individualment com col·lectivament. "Espero seguir sumant-ne molts més perquè visc d'això. Tant de bo el cinquè a la Lliga arribi ben aviat", deia ahir Jairo després de l'entrenament de recuperació postpartit.

L'andalús va aprofitar l'absència per sanció d'un Jaime Mata a qui l'expulsió a Vitòria li pot sortir més cara del compte. I és que a banda de l'idil·li que viu Jairo amb el gol, contra l'Albacete, Rubén Sobrino va deixar la seva carta de presentació a Montilivi. En aquest sentit, Jairo ho deixa tot en mans de Pablo Machín. "Tots estem disponibles. Hi ha molta competència i ha de ser el míster el que decideixi. L'equip de diumenge va aconseguir el que volíem i ara toca pensar en el Tenerife", deixava anar Jairo, que tenia paraules per al seu nou company d'atac, Sobrino. "Em vaig sentir còmode al seu costat. Me n'alegro per ell perquè ho ha passat molt malament".

El 3-0 contra l'Albacete no només va servir per treure el Girona de la 19a posició, on havia caigut dissabte al vespre, sinó per impulsar-lo fins a la 14a. L'avantatge respecte al descens és ara de 2 punts mentre que les places de play-off són a 5. En aquest sentit, Jairo és ambiciós i mira més enlaire que no pas avall. "Hem de seguir en aquesta línia i ara mirar amunt i no pas avall", deia il·lusionat per obtenir un bon resultat a Tenerife que permeti al Girona poder començar a somiar. Aquest discurs, el de fixar-se en les posicions de play-off i no estar tan pendent de baix és un discurs que no s'ha sentit gaire per Montilivi des que va començar la temporada. Un altre dels jugadors de la mateixa opinió que Jairo és Javi Álamo que diumenge al final del partit desitjava que els tres punts sumats contra l'Albacete fessin que el Girona s'enlairés cap amunt, "que és on volem estar".

Granell no serà a Tenerife

Àlex Granell es perdrà el duel de diumenge a l'Heliodoro Rodríguez López contra el Tenerife perquè va veure la cinquena targeta groga davant l'Albacete. El gironí va ser amonestat per Ocón Arraiz per acabar una jugada rematant a porteria quan ja havia estat invalidada per fora de joc. El Girona no té cap jugador amenaçat de suspensió però sí tres homes amb tres targetes: Javi Álamo, Aday Benítez i Pere Pons. De la seva banda, Floiran Lejeune n'acumula ja set, camí del segon cicle.