Pablo Machín va sacsejar la convocatòria la jornada passada per visitar l'Alabès. Juntament amb Rubén Alcaraz, un dels damnificats va ser Carlos Clerc. El carriler esquerrà, protagonista en onze dels partits fins ara disputats, va quedar-se fora de la llista de convocats per jugar a Mendizorrotza. La recuperació de Coris i les prestacions d'Aday al carril esquerre van fer que Machín optés per deixar-lo a casa. Tot i això, Clerc no pensa ni molt menys abaixar els braços ni rendir-se a la primera. «L'equip és molt competitiu. Una setmana et toca jugar, l'altra quedar-te fora i l'altra a la banqueta. L'important és tenir el cap al seu lloc, ajudar l'equip i no ensorrar-se perquè hi haurà partits per tots», assegura el badaloní.

Pel que fa al matx de diumenge contra l'Albacete, el defensa cedit per l'Espanyol fins el 30 de juny detalla les «moltes ganes de guanyar» que hi ha al vestidor blanc-i-vermell. «Tenim moltes ganes que sigui la definitiva. De fer el partit que tots volem i que la gent vegi guanyar el Girona», afegeix.

El porter David Oliveros, lesionat de fa uns dies, va ser l'única absència d'una sessió de feina ea Montilivi en què va quedar clar que Chidiebere Nwakali, Albert Vivancos i David Serrano, que van estar al marge durant els partidets, no seran titulars diumenge contra l'Albacete.