L'entrenador del Tenerife, Pep Lluís Martí, va advertir ahir que el més important és guanyar diumenge que ve a Girona, tot i que va ressaltar que seria molt millor si ho fan jugant com el passat cap de setmana davant el Còrdova. El tècnic balear va manifestar que aconseguir els tres punts és el que tenen al cap, i que serà "més fàcil" sumar la victòria si segueixen amb la mateixa sensació de joc, actitud i intensitat de les últimes setmanes

Pel que fa al Girona, Martí va analitzar que juga amb dos carrilers "molt oberts i amb molta verticalitat", a més de tenir "dues puntes molt perillosos. Hem de vigilar bé i ser conscients de les virtuts del contrari".

Pep Martí va reconèixer que han de treballar el nombre de gols encaixats, ja que els equips que menys gols reben són els que més amunt estan en la classificació, tot i que ha recordat que en els últims tres partits han rebut poques ocasions de gol. L'entrenador va explicar que encara no té decidit l'onze inicial, ja que li agrada esperar fins a l'últim entrenament o les hores prèvies del partit per percebre les sensacions dels seus jugadors. El balear va comentar que el "Choco" Lozano està entrenant amb normalitat i que va adquirint els nous conceptes, tot i que "la inactivitat és la inactivitat" i es nota. Martí també va dir que aquesta setmana té el "benvingut problema" de decidir qui juga, ja que els jugadors que van entrar davant el Còrdova per suplir els sancionats ho van fer "igual de bé". Sobre l'argentí Tomás Martínez, Martí va dir que que cada vegada que surt aporta, i que, tard o d'hora, tindrà la seva oportunitat de ser titular.