OPINIÓ

Punt d'or

01.12.2015 | 07:17
Punt d'or

El Girona va treure ahir de Tenerife un punt que val el seu pes en or per diverses consideracions. D'entrada, perquè els de Machín s'enfrontaven a un conjunt que des del canvi de tècnic no coneixia la derrota i vivia un moment realment dolç. D'altra banda, perquè fent la lectura de com va anar el partit, l'equip va saber reaccionar i anul·lar les armes més perilloses del rival -Suso Santana i Omar Perdomo- a banda de jugar 40 minuts amb un home menys.

A part de la feina col·lectiva feta caldria destacar també l'aportació de nou de Rubén Sobrino, que va mantenir el nivell exhibit en el seu debut la setmana passada i que a més a més hi va afegir el seu primer gol a la Lliga amb la samarreta del Girona FC. Sobrino se segueix mostrant com l'home que l'equip necessitava al davant. Ahir, també va tornar a aparèixer la millor versió de Becerra, que va intervenir en poques ocasions però algunes amb molt de mèrit, evitant jugades que la grada local ja cantava com a gol.

Més enllà d'aquestes consideracions amb el punt d'ahir, tot i ser molt bo, queda clar que al Girona li segueix costant arrencar definitivament per allunyar-se de la part baixa de la classificació. Tot i que no és una cosa que li passi només a l'equip de Machín, sinó un fet generalitzat a la majoria d'equips del campionat. Només cal veure que entre el primer equip que hi ha en descens i el que marca les places de promoció hi ha dues victòries de diferència, distància insignificant quan falten 27 partits de Lliga.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema