"Que ningú es pensi que Rubén Sobrino serà el nostre salvador", advertia Pablo Machín fa només unes setmanes. Dies després, seguia a la seva: "No serà el nostre Cid Campeador, que guanyarà batalles fins i tot mort". Al tècnic li feia por que, després de tant de temps lesionat i amb les expectatives dels aficionats pels núvols, a l'hora de la veritat el manxec no rendís com tothom esperava. A la Copa Catalunya, el dia del seu debut oficial, pràcticament ni se'l va veure. Hi va posar ganes, però poc més. A la Lliga, en canvi, Sobrino ha demostrat en només dues actuacions que pot ser aquell "jugador importantíssim" que l'equip necessita. Així ho havia predit també Machín i el de Daimiel li vol donar la raó sense perdre el temps. Contra l'Albacete, va signar una assistència i ahir, a l'Heliodoro Rodríguez López, va marcar el seu primer gol amb la samarreta gironina.

Segona aparició a la Lliga de Rubén Sobrino i segona alegria per a l'aficionat blanc-i-vermell. El 20, titular com ara fa una setmana, va ser un dels jugadors més destacats dels de Machín, amb permís d'Isaac Becerra. Ahir va aguantar 80 minuts al damunt de la gespa, abans de ser substituït per Jaime Mata. El manxec va veure porteria pocs minuts abans del descans (al 41) rematant a boca de canó una precisa assistència de Jairo a l'interior de la petita. "Estic molt content pel meu primer gol, però després he tingut una ocasió molt clara per tornar a marcar que no ha entrat. És una llàstima", deia Sobrino, fent referència a l'ocasió que va tenir a les seves botes al segon temps i que va acabar amb l'esfèrica estavellant-se al pal esquerre de la porteria de Dani Hernández. "Era importantíssim marcar primer. Teníem moltes possibilitats de guanyar, però després ens hem quedat amb un home menys i sempre és complicat sumar en aquestes condicions. Tot i que ens hem sentit més còmodes amb 10 que no pas amb 11. No se'ns pot retreure res".

Sobrino va admetre que no havia "demanat el canvi", tot i que després de 80 minuts estava "una mica cansat" perquè fa "molt de temps" que no juga amb certa regularitat. Contra l'Albacete, una jornada abans, també va ser rellevat al segon temps. Aquella tarda, el de Daimiel no va marcar, però va demostrar la seva velocitat i verticalitat, a banda de donar una assistència de gol a Carlos Clerc. Ara bé, Sobrino sap que pot donar encara molt més: "Encara no tinc aquella espurna que em caracteritza", declarava.