L'entrenador del Girona, Pablo Machín, va rebre ahir a la Gala de la Lliga de Futbol Professional (LFP) celebrada a Barcelona el premi al millor tècnic de la Lliga Adelante de la temporada passada, en clar reconeixement a la gran trajectòria de l'equip el passat curs, en el qual va quedar tercer amb 82 punts i no va pujar de forma directa només pel goal average. Machín va rebre el guardó de mans del cuiner gironí Joan Roca i el va dedicar molt emocionat a la seva família, al cos tècnic i als jugadors. L'actual porter del Girona Isaac Becerra i l'exjugador del club Cifu -actualment a l'Elx- estaven nominats als premis al millor porter i millor defensa de la Lliga Adelante, respectivament, però no van obtenir el guardó.

L'argentí Lionel Messi va ser distingit com a millor jugador de la Lliga 2014-15, mentre que el madridista Cristiano Ronaldo va ser guardonat amb el premi al jugador cinc estrelles de l'afició. El jugador del FC Barcelona va assenyalar que era un plaer haver estat distingit amb un segon premi, després d'haver estat també escollit com a millor davanter. "Aquest premi el dedico al meu fill Thiago, que sempre s'enfada quan marxo de casa i em diu si torno a anar al "gol" (a jugar a futbol)", va dir.

Per part seva, el premi de Cristiano Ronaldo el va recollir el capità del Reial Madrid, Sergio Ramos, que abans també havia estat distingit com a millor defensa de la temporada passada. James Rodríguez va ser triat com a millor migcampista, mentre els blaugrana Claudio Bravo i Luis Enrique van ser escollits com a millor porter i entrenador, respectivament.

Per altra banda, el Mallorca va anunciar que Albert Chapi Ferrer no continuarà com a entrenador de l'equip i que l'exfutbolista Josep Pepe Gálvez el substituirà a partir d'avui.