La seva barba i el seu paper de corcó incansable per la banda dreta van fer de Miguel Ángel Cifuentes, un dels jugadors més carismàtics per a l'afició del Girona la temporada passada. Havia arribat cedit per l'Elx, després d'un bon any a Segona B amb el filial il·licità, sense fer gens de fressa i eren ben pocs els seguidors que el coneixien. Era la seva primera experiència lluny de casa i l'encarava amb cert respecte. A l'hora de la veritat, Cifuentes es va fer l'amo del carril dret i es va ficar el públic de Montilivi a la butxaca amb les seves corregudes amunt i avall pel carril. Va ser un any rodó només esguerrat pel desenllaç final conegut per tothom i que va deixar molt tocat Cifuentes. Demà passat, el jugador il·licità trepitjarà per primer cop Montilivi per enfrontar-se al seu exequip en un partit, tal com reconeixia ahir, "molt especial" per a ell. "Va ser el meu primer any professional, el primer fora de casa i un curs espectacular en què va sortir gairebé tot rodó", va dir el jugador, que va admetre que el partit de dissabte serà "especial i diferent".

Cifuentes va indicar que el Girona ha canviat força respecte al de l'any passat, però afirma que manté "la mateixa filosofia de joc i el mateix estil". "La idea no ha canviat i serà un partit complicat. Era un equip que pressionava molt i que sabia a què jugava", afegia el lateral de l'Elx.

L'il·licità es va mostrar convençut que el Girona, malgrat els seus problemes a casa, ha superat "la síndrome" de l'any passat, quan es va quedar a les portes de l'ascens i va recordar en primera persona que "ja la passada temporada érem millors com a visitants que a casa".

El descens administratiu de l'Elx i l'eliminació al play-off del Girona van impedir que Cifuentes estigui jugant a Primera Divisió aquesta temporada. Ho fa a Segona A amb l'Elx, amb qui negocia la renovació, i actua indiferentment tant de lateral com d'interior. De moment ha disputat 15 partits de les setze jornades disputades, en els quals tretze ha sortit com a titular (1.181 minuts).