Nova decepció del Girona a Montilivi i ja són 20 de 27 els punts que hi han volat aquesta temporada. L'equip de Pablo Machín ha acabat derrotat per un penal absurd transformat per Sergio León al quart d'hora de joc. Lejeune ha concedit un corner amb un mal rebuig en una jugada sense perill i a la sortida del servei de cantonada el propi central francès ha agafat dins l'àrea Lolo i el col·legiat ha marcat els onze metres i ha amonestat el defensa gironí. Sergio León no ha perdonat.

L'Elx no ha fet res més en tot el partit. El guió ha tornat a ser similar al d'altres derrotes d'aquesta temporada a casa. Això sí, el Girona amb prou feines tampoc ha existit en els primers 45 minuts on també ha hagut de lamentar les baixes per lesió d'Aday i Sobrino, rellevats per Álamo i Jairo.

Machín ha fet sortir Eloi després del descans per Pere Pons. La imatge del Girona ha millorat però el primer xut no ha arribat fins el minut 61, obra de Felipe. L'última mitja hora els gironins han ofert la versió més bona, davant d'un Elx que s'ha tancat al darrere i ha sabut defensar el mínim avantatge que duien.

Pablo Machín: «Algun dia ens equivocarem i marcarem amb el cul. L'equip té capacitat. Em fot venir sempre a la sala de premsa a explicar el mateix. Tant sols tinguessim tres punts més veuríem el sol i no pas com ara núvols»

«Tot ha començat malament. Pel canvi d'Aday, perquè després Pere Pons ha notat una punxada, perquè també ha calgut rellevar Sobrino... Els canvis han sigut forçats»

- Fitxa tècnica:

0 - Girona: Becerra; Aday (Javi Álamo, min.10), Kiko Olivas, Alcalá, Lejeune, Clerc, Pere Pons (Eloi Amagat, min.45), Granell, Felipe, Mata i Rubén Sobrino (Jairo, min.41).

1 - Elx: Javi Jiméénez; Isidoro (Armando, min.52), Lolo, Caro, Álex Martíínez, Pelayo, Mandi, Espinosa, Álex Moreno (Ilie, min.75), Álvaro i Sergio León (Cifuentes, min.65).

Gols: 0-1: Sergio León (p), min.17.

Àrbitre: Munuera Montero (Comitè andalús). Va amonestar als locals Lejeune, Eloi i Mata i als visitants Lolo, Mandi i Pelayo.

Incidències: Partit de la dissetena jornada de la Lliga Adelante, disputat a Montilivi davant 3.449 espectadors.