Dijous, després del tradicional dinar de Nadal, el director esportiu Quique Cárcel va voler transmetre un missatge de tranquil·litat i de total confiança cap al cos tècnic malgrat que la ratxa del Girona no era l'esperada. Pocs dies després, i amb la derrota contra l'Elx encara recent, el discurs de Cárcel no ha variat gaire, però sí que admet que els mals resultats han instal·lat una certa "preocupació" a Montilivi. Ell és dels que defensa la gestió de Pablo Machín, sobre el qual encara no pesa cap ultimàtum, i reitera que des del club s'està amb el sorià i amb el seu cos tècnic, tot i que no amaga que si la dinàmica no millora en el futur més immediat caldrà prendre alguna mesura. Una d'elles pot ser la de reforçar la plantilla, tot i que ara mateix això no és cap prioritat.

Un partit més a Montilivi i una nova decepció. Aquest cop contra l'Elx, amb una plaga de lesionats, un penal que va agafar a tothom per sorpresa i sense capacitat de reacció. Què li passa a aquest equip?

Va ser un cúmul de despropòsits i tot el que va anar passant durant el partit ens va penalitzar. No és normal tot el que hem viscut. És una clara sintonia d'un equip que està vivint un bon grapat de dificultats. El penal per començar; que pot ser-ho, això no ho discuteixo. Després, quatre o cinc lesionats. Tot això ens va condicionar i va fer que ens falti un cert ritme de joc. Al segon temps vam voler, però no vam poder. S'han ?tornat a crear ocasions com a mínim per empatar, tot i que no ho hem aconseguit. La sensació que fem és que hem tornat a perdre uns punts molt importants i ens posem en una situació realment complicada.

Fa dos dies vostè mateix transmetia certa tranquil·litat i deixava entreveure que no hi havia preocupació. La sensació és ara la mateixa?

A veure, tampoc és així. La preocupació, fa dos dies, sí que hi era. No estem tranquils perquè la situació és dolenta. Ho és més ara, després de tornar a perdre. El que està clar és que tots plegats estem preocupats perquè no ens agrada aquesta situació. La podem analitzar, com hem fet en d'altres ocasions, i dir que mereixem molt més del que no pas tenim, però aquesta no és la solució. Hem de treballar cada dia, donant tots plegats el màxim i pensant que som un equip d'estar a la zona complicada de la classificació, que cada partit s'ha de sumar sigui com sigui.

Una pregunta directa: Pablo Machín es juga el càrrec aquest dissabte al camp del Mallorca?

No. El futbol té molt poca memòria. I jo sóc una persona a la qual agrada tenir memòria. Tots plegats tenim una part de responsabilitat en el que està passant aquesta temporada. Per això mateix, hem de treballar junts per intentar tirar endavant aquesta situació. Sé com funciona el món del futbol i què és el que sol passar quan els resultats no acompanyen. Estic molt content amb la tasca de l'entrenador i també amb els jugadors que tenim en plantilla. Considero que tots ells tenen qualitat suficient i que també són professionals per tirar endavant. Ells i l'actual cos tècnic. Hi ha confiança en tots.

Veient que les coses no rutllen, que els resultats no arriben, que Richy ha hagut de passar per la sala d'operacions i que s'han lesionats uns quants jugadors, el club es plantejarà reforçar la plantilla durant el mercat d'hivern?

Ara mateix estem molt contents amb la plantilla que hi ha. Creiem que està molt compensada, amb dos futbolistes per cada posició. Ara bé, si la situació arriba a un límit, haurem de prendre alguna decisió. Ara encara no s'ha obert el mercat. Confiem plenament en l'actual cos tècnic i també en tots els jugadors que tenim, perquè ens han demostrat sobradament que són vàlids per aquesta categoria. També he de dir que si durant aquestes properes jornades l'equip es manté en aquesta zona perillosa o fins i tot acaba caient en posicions de descens, potser ens plantejarem fer algun moviment. De moment, paciència.