L'Elx intentarà trencar dissabte a Montilivi una ratxa de quatre jornades sense conèixer la victòria que l'han allunyat de les posicions de play-off d'ascens. Per fer-ho, el tècnic del conjunt il·licità, Rubén Baraja, recuperarà dos jugadors titulars com són el central Armando Lozano i el migcampista Ilie Sánchez, que no van poder jugar contra el Tenerife per sanció. Per contra, Baraja té el dubte del també exjugador del Barça B, Javier Espinosa. El manxec va exercitar-se ahir al marge del grup com a conseqüència d'uns problemes físics que arrossega des de fa diverses jornades i és dubte per al partit de dissabte. El jugador de Talavera es va incorporar a la feina un cop començada la sessió, celebrada al camp annex del Martínez Valero, i va realitzar exercicis físics acompanyats per un del recuperadors del club a la banda del terreny de joc.

El migcampista, segons fonts de l'entitat, no es va entrenar amb la resta dels seus companys per precaució, ja que està seguint un pla específic de treball, i si la seva evolució és positiva podria estar en condicions de ser alineat a Girona.

Espinosa ja es va perdre el partit davant l'Albacete per problemes musculars i contra el Tenerife va haver de ser substituït en l'últim tram del partit per uns problemes físics.

D'altra banda, el Girona va tornar ahir al matí a la feina amb una sessió a Peralada en què Pablo Machín va poder comptar amb tots els seus efectius. El tècnic sorià recupera Javi Álamo per enfrontar-se demà passat a l'Elx un cop complert el partit de sanció. L'equip s'exercitarà avui al matí al camp de Vilablareix.