Aday està lesionat i Javi Álamo té molt complicat recuperar-se a temps per jugar demà a Mallorca. Dues baixes que, sobre el paper, podrien obrir la porta de l'onze titular a Sebas Coris, que, de moment, només ha jugat de sortida en un partit de lliga aquesta temporada: el del ja llunyà 13 de setembre contra l'Osca (empat a 0 a Montilivi). La resta de les aparicions del jugador de Tossa de Mar a la Lliga han arribat sortint des de la banqueta, en total cinc estones (133 minuts), la darrera fa dues setmanes en la derrota contra el Còrdova a Montilivi. Aquell dia, Coris va jugar el darrer quart d'hora per la banda esquerra entrant en el lloc de Carlos Clerc.

De fet, en el partit contra l'Osca a Montilivi, l'únic en què ha estat titular aquesta temporada, Coris va jugar per la banda esquerra. Ell i Javi Álamo van ser els dos carrilers aquell dia i Sebas Coris no va acabar el partit perquè Machín el va canviar en el minut 65 per Carlos Clerc. A la Copa, en el partit contra el Nàstic a Tarragona, Coris també va jugar per la banda esquerra i va ser Serrano, del filial, qui pujava per la dreta.

Demà, en canvi, la situació seria diferent i Coris jugaria de titular per la banda dreta i Clerc seguiria ocupant l'esquerra. Ahir, després de l'entrenament, mentre Pablo Machín treballava les rematades amb Sobrino, Jordi Guer?rero repassava alguns moviments amb Sebas Coris, que, sense Álamo i Aday, tindria molts números de ser titular demà. Les alternatives serien que Pablo Machín fes jugar en aquesta posició Pol Llonch, una versió més conservadora, i guardés el de Tossa com a recanvi a la banqueta; o fins i tot, per bé que menys probable, que optés per canviar el dibuix i jugar amb un 4-4-2 buscant un lateral dret de tall encara molt més defensiu. Fa tres setmanes a Tenerife ho va fer durant uns minuts jugant amb Kiko Olivas en aquesta posició.